3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Λιτό το αποψινό πρόγραμμα ταινιών στη μικρή σου οθόνη. Αν έχεις διάθεση να επενδύσεις χρόνο σε μια ταινία, επίλεξε από τις παρακάτω:

«Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο» (2012) σε σκηνοθεσία Στίβεν Τσμπόσκι

Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού, του ευφυούς και εσωστρεφούς Τσάρλι, ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα από το περιθώριο. Ώσπου μια μέρα, δύο χαρισματικοί τελειόφοιτοι, η όμορφη και ανεξάρτητη Σαμ και ο πνευματώδης και γεμάτος αυτοπεποίθηση ετεροθαλής αδερφός της Πάτρικ, θα τον εντάξουν στην παρέα τους. Θα τον ενθαρρύνουν να «βγει από το καβούκι του» και θα τον εισάγουν στη μουσική, στον κινηματογράφο, στο «The Rocky Horror Picture Show» και, τελικά, στον έρωτα. Ο συγγραφέας Στίβεν Τσμπόσκι γράφει και σκηνοθετεί την κινηματογραφική διασκευή του δικού του μυθιστορήματος -το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα στις ΗΠΑ- και συνεργάζεται με τους παραγωγούς του «Juno». Η Έμα Γουάτσον δοκιμάζεται στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο μετά την Ερμιόνη από τη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Λόγκαν Λέρμαν («Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief») και Πολ Ραντ («I Love You, Man»).

Παίζουν: Λόγκαν Λέρμαν, Έμα Γουάτσον, Έζρα Μίλερ, Πολ Ραντ, Μέι Γουίτμαν, Μέλανι Λίνσκι, Νίνα Ντόμπρεβ, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ, Κέιτ Γουόλς, Τζόνι Σίμονς, Τζόαν Κιούζακ.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 26/9, στις 23.00

«Χωρίς διέξοδο» (2015) σε σκηνοθεσία Τζον Έρικ Ντόουντλ

Ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες.

Παίζουν: Οουεν Γουίλσον, Πιρς Μπρόσναν, Λέικ Μπελ.

*OPEN, Πέμπτη 26/9, στις 22.50

«Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή» (2017) σε σκηνοθεσία Πάτρικ Χιουζ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο, καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη. Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας, που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με πλοίο αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα…

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ.

*STAR, Πέμπτη 26/9, στις 21.00