6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αν δεν έχεις κανονίσει κάποια έξοδο για σήμερα τότε διάλεξε μία από τις παρακάτω ταινίες για να παρακολουθήσεις.

«Νύχτα Γάμου»(1967) σε Γιάννη Δαλιανίδη

Δύο ζευγάρια καταλήγουν σ’ ένα ξενοδοχείο πολυτελείας για την πρώτη νύχτα γάμου τους, αλλά επειδή η μια κοπέλα είχε δεσμό πριν τον γάμο της με το αγόρι του άλλου ζευγαριού, δημιουργείται μια σειρά παρεξηγήσεων.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς , Μάρθα Καραγιάννη , Φαίδων Γεωργίτσης , Μπέτυ Αρβανίτη , Μαίρη Λαλοπούλου , Γιάννης Βογιατζής

*Alpha, Σάββατο 28/9, στις 21:00

Η Εποχή των Παγετώνων 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων (2009)

Το τρίτο μέρος της αγαπημένης σειράς «Η εποχή των παγετώνων», ο Σκρατ, ο προϊστορικός σκίουρος, θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο βελανίδι και την αγάπη, ο Σιντ, ο γκαφατζής βραδύπους, μπλέκει σε μπελάδες όταν προσπαθεί να φτιάξει μια οικογένεια κλέβοντας αυγά δεινόσαυρου. Ο Μάνι το μαμούθ και η αγαπημένη του Έλλη περιμένουν τη γέννηση του μωρού-μαμούθ τους, ενώ ο Ντιέγκο, ο προϊστορικός τίγρης, ανησυχεί πως έχει αρχίσει να εξημερώνεται επικίνδυνα.Αυτοί αλλά και οι φίλοι τους, Ο Κρας, η Σκρατέ, ο Έντι, ο Μπακ, η Μαμά Δεινόσαυρος, τα 3 μωρά δεινοσαυράκια και ο Ρούντι σε μια ακόμη γοητευτική ταινία που μας μεταφέρει στο προϊστορικό παρελθόν και μας διασκεδάζει .Αλλά ας γνωρίσουμε καλύτερα τους ήρωές μας: Η Έλλη είναι έγκυος και είναι πανέτοιμη για τον ερχομό του μωρού, λαμβάνοντας υπ’όψιν πως ο χρόνος εγκυμοσύνης για τα μαμούθ είναι 18 μήνες. ….

*Star Σάββατο 28/9, στις 21:00

**Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη

«Μια υπέροχη μέρα» (2015) σε σκηνοθεσία Φερνάντο Λεόν Ντε Αρανόα- Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

1995, κάπου στα Βαλκάνια. Ο Μαμπρού και ο Μπι είναι δύο άντρες που δουλεύουν σε μία ΜΚΟ. Ο Μαμπρού σε μία εβδομάδα πρόκειται επιτέλους να παντρευτεί την σύντροφο του.
Όμως πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε μία εβδομάδα.
Πρώτα από όλα, μια διοικητική υπάλληλος θα τους επισκεφθεί προκειμένου να κρίνει αν επιτελούν αξιόλογο έργο στην περιοχή. Μόνο που αυτή η γυναίκα έχει ερωτικό παρελθόν με τον Μαμπρού πράγμα που θα δυσκολέψει τα πράγματα. ‘Έπειτα, οι δύο άντρες θα πρέπει να απομακρύνουν ένα πτώμα μέσα από ένα πηγάδι προτού αυτό μολύνει το νερό, μια αποστολή φαινομενικά απλή που θα εξελιχθεί σε άθλο. Τέλος, ο Μαμπρού θα πάρει υπό την προστασία του ένα μικρό παιδί που ψάχνει να βρει τους γονείς του, σε μια περιοχή σπαρμένη με νάρκες.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 28/9, στις 22:00

«Ο υπέροχος Γκάτσμπυ» (2013) σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν

Στιγμιότυπο Youtube

Ο πρώην χρηματιστής και νυν τρόφιμος νευρολογικής κλινικής Νικ Κάραγουεϊ αφηγείται τις ξένοιαστες ημέρες του στο Λονγκ Άιλαντ του 1922 και τη γνωριμία του με τον γοητευτικό όσο και μυστηριώδη μεγιστάνα Τζέι Γκάτσμπι

Παίζουν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τόμπι Μαγκουάιρ, Κάρεϊ Μάλιγκαν.

*OPEN, Σάββατο 28/9, στις 22:00

«Spiderman 3» (2007) σε σκηνοθεσία Σαμ Ράιμι
Ο Πίτερ Πάρκερ έχει επιτέλους βρει την ισορροπία ανάμεσα στην αφοσίωσή του στη Μαίρη Τζέιν και στα καθήκοντά του ως υπερήρωα. Αλλά, μία θύελλα φαίνεται στον ορίζοντα… Καθώς ο Spider-Man απολαμβάνει τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου και γίνεται το αντικείμενο του πόθου της Γκουέν Στέισι, ο Πίτερ δεν μένει ανεπηρέαστος και αρχίζει να παραμελεί τους ανθρώπους που αγαπά… ο άλλοτε συνεσταλμένος φωτορεπόρτερ νιώθει πια υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του και δεν διστάζει να το δείχνει με την παραμικρή αφορμή… Αυτή την ίδια αυτοπεποίθηση θα επικαλείται απεγνωσμένα στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, όταν όλα γύρω του θα καταρρέουν… Η ώρα της κρίσης έφτασε: η μάχη εναντίον του ίδιου του εαυτού του.

Παίζουν: Τόμπι Μαγκουάιρ, Τόφερ Γκρέις, Τζέιμς Φράνκο, Κίρστεν Νταστ, Τόμας Χέιντεν Τσερτς

*ΑΝΤ1, Σάββατο 28/9, στις 22:45

«Ο Λαβύρινθος» (2014) σε σκηνοθεσία Γουές Μπολ

Ο Τόμας ξυπνά μέσα σε ένα σκοτεινό ασανσέρ το οποίο κινείται προς τα επάνω. Όταν η πόρτα ανοίγει έρχεται αντιμέτωπος με μια «αγέλη» αγοριών που τον καλωσορίζουν στην Κοιλάδα, το καινούριο του σπίτι. Η μνήμη του είναι παντελώς κενή. Ο Τόμας και τα υπόλοιπα αγόρια δεν γνωρίζουν υπό ποιες συνθήκες βρέθηκαν σε τούτο το απόκοσμο μέρος και η γνώση τους σχετικά με τη νέα τους κατοικία περιορίζεται στο αινιγματικό και πελώριο άνοιγμα που σχηματίζεται κάθε πρωί στον θεόρατο τσιμεντένιο φράχτη που τους περιβάλει – μια πόρτα που οδηγεί σε έναν αχανή και τρομακτικό λαβύρινθο. Κάθε που βραδιάζει, ο λαβύρινθος ξανακλείνει και ανά τριάντα ημέρες ένα καινούριο αγόρι καταφτάνει. Εκείνο όμως που θα ξαφνιάσει τη νεαρή αγέλη είναι η απρόσμενη άφιξη του πρώτου κοριτσιού, της Τερέζας, η οποία καταφτάνει στον Λαβύρινθο μόλις μια βδομάδα μετά τον Τόμας, σπάζοντας την περιοδικότητα των ανεξήγητων, κατά τ’ άλλα, αφίξεων. Ο Τόμας νιώθει μια ανεξήγητη οικειότητα τόσο με την Κοιλάδα όσο και με τον Λαβύρινθο. Υπάρχει κάτι κλειδωμένο στα βάθη του υποσυνείδητου. Θα καταφέρει όμως να βρει τρόπο να ξεπεράσει τον Λαβύρινθο; Κι αν ναι, τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτόν;

Παίζουν: Ντίλαν Ο’ Μπράιεν, Κάγια Σκοντελάριο, Γουίλ Πάουλτερ, Πάτριτσια Κλάρκσον

*STAR, Σάββατο 28/9, στις 22:50