Γυναίκα στην Κοζάνη πνίγηκε τρώγοντας κρέας – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 54χρονη γυναίκα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, η οποία το βράδυ της Τρίτης φέρεται να «πνίγηκε» (περιστατικό πνιγμονής, σύμφωνα με την ιατρική ορολογία) από κομμάτι κρέας που έτρωγε καθώς περπατούσε, καθώς φαίνεται να το είχε αγοράσει σε μια από τις ταβέρνες ψησταριές στον «Νιάημερο» της πόλης!

Το περιστατικό έγινε έξω από μια ταβέρνα στην πόλη όπου γινόταν ένα πανηγύρι, με την γυναίκα να διακομίζεται εσπευσμένα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο της Κοζάνης. Σύμφωνα με το kozanimedia, η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείο, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Οπως λένε οι γιατροί δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, καθώς φοβούνται για την εγκεφαλική λειτουργία της γυναίκας, μετά το άτυχο περιστατικό.

Μάρτυρας του περιστατικού περιέγραψε μάλιστα στην ιστοσελίδα το περιστατικό, λέγοντας πως η γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της. «Ξαφνικά έπεσε στο δρόμο και δεν είχε τις αισθήσεις της.Είχε μελανιάσει στο πρόσωπο και κάποιος της έκανε μαλάξεις. Μέσα σε 4-5 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο και την πήρε», είπε χαρακτηριστικά.