Σοβαρό τροχαίο για τον Απόστολο Γκλέτσο – Τούμπαρε το αυτοκίνητό του

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Απόστολος Γκλέτσος το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή Αχλάδι Λαμίας.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, κινούνταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο στον επαρχιακό δρόμο, παράλληλα με την Εθνική οδό, όταν πετάχτηκε μπροστά του ένα αγριογούρουνο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος επιχείρησε να αποφύγει το άγριο ζώο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές. Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ, ο ηθοποιός κατάφερε να βγει από το παράθυρο του αγροτικού του αυτοκινήτου.

Παρατηρώντας τη ζημιά στο αυτοκίνητό του, αλλά και έπειτα από το γεγονός πως μετά το τροχαίο το όχημα αναποδογύρισε, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν μπορούσε να πιστέψει πως κατάφερε να βγει χωρίς ούτε γρατζουνιά από αυτό.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως διερχόμενα οχήματα και περαστικοί σταμάτησαν για να τον βοηθήσουν, ενώ και έπειτα από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε πως ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

tvstar.gr