Συγχαρητήριο της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς προς συναδέλφους

Απέδωσε καρπούς η δράση του Τ.Δ.Ν/ Υ.Α Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τ.Σ.Φ Μεσοποταμίας οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες που διακινούσαν «ποικιλία» ναρκωτικών ουσιών με βάση την κάνναβη (ακατέργαστη κάνναβη, πούδρα, σοκολάτα , λάδι)  συνολικού βάρους 50 περίπου κιλών το οποία βεβαίως θα διέθεταν στα εγχώρια στέκια κακοποιών.

Για τους συναδέλφους που έπραξαν το υπηρεσιακό τους καθήκον και εργάστηκαν με ζήλο και επαγγελματισμό αλλά με ελλιπή μέσα  ( κυρίως οχήματα ) απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια. Με αυτές τις επιτυχίες αναβαθμίζεται το κύρος του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας  και εμπεδώνεται το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Τέτοιες ενέργειες  θα πρέπει να επιβραβεύονται από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία  έμπρακτα και όχι να αντιμετωπίζονται με ευχολόγια  και υποσχέσεις.

Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς  δηλώνουμε απερίφραστα αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλους τους συναδέλφους που μέσα από τις φιλότιμες προσπάθειές τους  μας κάνουν  υπερήφανους .

Συνάδελφοι Θερμά συγχαρητήρια!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας
ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς