6 ωραίες ιδέες για την Κυριακή σου στην Καστοριά

Φορέστε τα πιο άνετά σας παπούτσια και απολαύστε την Κυριακή στην πόλη συνδυάζοντας την βόλτα και τον καφέ σας με ψυχαγωγία και ωραίες εικόνες γύρω σας. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κυριακάτικα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα στη Καστοριά.

-Τα OFFROAD DAYS πραγματοποιούνται  στην πόλη μας, απέναντι από το Ενυδρείο της Καστοριάς, στις 10:00 π.μ., όπου μπορείτε να βιώσατε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, οδηγόντας τα EXC, EXC-F, SX-F 2020 σε εξαιρετική διαδρομή δίπλα στην λίμνη.

-Στις 10:30 ξεκινάει το πρόγραμμα του φετινού εορτασμού “Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα”. Ο εορτασμός της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα έχει σκοπό να τονίσει  ιδιαίτερα  τα γεγονότα εκείνα που σημάδεψαν την εθνική μας μοίρα και να αποτίσει φόρο τιμής στους Μακεδονομάχους μας. Ας  αποτελέσει ο ηρωισμός  τους αφορμή διδαχής  για τις επόμενες γενιές!

-Αν θέλετε να ξεναγηθείτε στη μαγευτική φύση του Γράμμου να επισκεφτείτε το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης για ένα ταξίδι στην Ιστορία και στη Φύση.

– Από τις 12 το μεσημέρι ξεκινάει η 9η Γιορτή Πίτας στη Λάγκα, στην πλατεία του χωριού. Μία εκδήλωση που έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο και προσκαλεί τον κόσμο σε ένα ταξίδι γεύσεων με παραδοσιακές, σπιτικές πίτες φτιαγμένες από τις κυρίες της Λάγκας.
Θα γευτείτε  κρασί από τον Σύνδεσμο και θα χορέψετε παρέα με την ορχήστρα του Πασχάλη Κοκκινόπουλου.

-Στις 15:00 ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” διοργανώνει  εκδήλωση στο δασάκι της Μεσοποταμίας για να τιμήσει τους εθελοντές του 3ου Brevet Καστοριάς. Πάρτε  τα ποδήλατα σας ή χωρίς, να γιορτάσετε σε μια μεγάλη παρέα τιμώντας τους εθελοντές και αναδεικνύοντας την αξία του εθελοντισμού….ψήνοντας και τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας μπύρες.
Οι εθελοντές θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

-Το Σπασμένο Ρόδι, στις 18:00 – 22:00, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, υποδέχεται με μεγάλη χαρά για ακόμη μία φορά τον θεατρικό συγγραφέα/σκηνοθέτη/ηθοποιό Στέλιο Χατζηαδαμίδη και προσκαλεί όσους θέλουν να γνωρίσουν το θέατρο αλλά και όσους το αγαπούν ήδη, σε ένα θεατρικό σεμινάριο.