Η πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή απαραίτητη στη ζωή μας

Η ευκολία και η ταχύτητα της εκμάθησης υπολογιστών, έχει αλλάξει δραστικά.

Πόση ώρα σας παίρνει να κάνετε έλεγχο αποθήκης, να ελέγξετε τα έσοδα & έξοδά σας, ή να διαχειριστείτε σωστά το πελατολόγιο σας ούτως ώστε να επιτύχετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση στη δουλειά σας; Πόσοι από σας έχετε πέσει «θύματα απάτης» στην αγορά της πληροφορικής λόγω λανθασμένων επιλογών; Πόσες προκηρύξεις ή θέσεις εργασίας έχετε χάσει επειδή απλά δεν φροντίσατε έγκαιρα να κάνετε την διαφορά αποκτώντας μια πιστοποίηση υπολογιστών;

Αναρίθμητα πλέον τα πλεονεκτήματα της γνώσης υπολογιστών. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι εκπαίδευση και φυσικά υψηλούς στόχους για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.

Το κέντρο εκμάθησης πληροφορικής, Computer Studies By Tilemachos, είναι εξειδικευμένο στην εκπαίδευση ενηλίκων και προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει πληροφορική, εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

Επίσης, το κέντρο Computer Studies By Tilemachos είναι το μοναδικό πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Καστοριά και διενεργεί εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να λάβουν μέρος στις εξετάσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Computer Studies By Tilemachos Information Technology

Αθ. Διάκου 32 – Καστοριά
τηλ. 2467024924