Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ζωή του “Greek Freak” γίνεται ταινία της Disney

Από τα γήπεδα της Α2 και το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, στο MVP και τους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρειάστηκε μόλις έξι χρόνια. Έξι χρόνια γεμάτα απίθανες στιγμές και δεκάδες “παράσημα”, που αποτελούν μόνο την αρχή μιας μεγάλης καριέρας που όλοι ελπίζουμε ότι θα συνδυαστεί και με ακόμα σημαντικότερες επιτυχίες για τον κορυφαίο εν ενεργεία Έλληνα μπασκετμπολίστα που τώρα βλέπει ότι ένας ακόμη κολοσσός ασχολείται με τη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του deadline.com, επιβεβαιώνεται η φήμη που υπήρχε από τον περασμένο Απρίλιο, η οποία έλεγε πως η Disney έχει στα σκαριά μια παραγωγή για τη ζωή του σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς. Η επερχόμενη υπηρεσία Disney+ θα ονομάζει την παραγωγή “Greek Freak” και θα ασχοληθεί με τα παιδικά χρόνια του MVP της περσινής περιόδου, με διάσημα και εγνωσμένης αξίας στελέχη του κορυφαίου επιπέδου του παγκόσμιου κινηματογράφου να εμπλέκονται στη διαδικασία.

Το Disney+ θα είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που θα ξεκινήσει να λειτουργεί στον Καναδά, την Ολλανδία και τις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου πριν μπει στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία στις 19 του ίδιου μήνα. Το “Greek Freak” θα είναι μόνο μία από τις δεκάδες παραγωγές που βρίσκονται σε διαδικασία δημιουργίας τους τελευταίους μήνες.

Sport24