Το κρεοπωλείο Τσίλογλου βραβεύτηκε ως ένα από τα δέκα καλύτερα στην Ελλάδα

Ο πετυχημένος θεσμός των βραβείων, Best Greek Food Awards σε επιχειρήσεις εστίασης και παραδοσιακών προϊόντων/εταιριών με τις πιο θετικές ψήφους στην Ελλάδα έφτασε στην κορύφωση του.

Στα Best Greek Food Awards ως ένα από τα #top10 κρεοπωλεία της Ελλάδας για το 2019 σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών είναι και το κρεοπωλείο Τσίλογλου

Χαμόγελα και ικανοποίηση για την τιμητική διάκριση από το ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου. Με το δίκιο τους, γιατί για να καταφέρει μια επιχείρηση να αναδειχθεί στην κορυφή των δέκα καλύτερων θέλει πραγματικά μεγάλο αγώνα, σταθερή ποιότητα, χαμόγελο και πείσμα.

Tα BGFA χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου καταναλωτές μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε επιχείρηση που είναι στον χώρο της εστίασης.

Κατόπιν, έμπειροι τεχνικοί, μελετούν προσεκτικά τυχόν «σφάλματα» που πιθανόν να προκύψουν και τέλος «κρίνουν» την επιχείρηση που θα κερδίσει το βραβείο για τη χρονιά που διανύουμε.

Τα BGFA είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, διότι το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής για κάθε χρονιά έχει καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες μέσα από μηχανές αναζήτησης, εξειδικευμένα portal στον τομέα της εστίασης αλλά και τα social media.

Συγχαρητήρια Κρεοπωλείο Τσίλογλου για τη φετινή διάκριση!