H Astra πέφτει από τα… άστρα; – Δεν υπάρχει επιλογή εισιτηρίου Καστοριά – Αθήνα

Kενά αέρος» για την αεροπορική εταιρία Astra Airlines με έδρα στη Θεσσαλονίκη, η μοναδική εταιρία που πετάει στην Καστοριά, καθώς ακυρώνονται πολλές πτήσεις της. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έχουν ακυρωθεί οι πτήσεις Ικαρία – Λήμνος – Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη, που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, αλλά και η αυριανή πτήση από την Κω με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ώρες η αεροπορική εταιρεία έχει αποστείλει ειδοποίηση στο επιβατικό κοινό προκειμένου να προχωρήσουν είτε σε αλλαγή των πτήσεών τους, είτε στην επιστροφή των χρημάτων τους.

Μάλιστα στις επιλογές της εταιρείας διαδικτυακά δεν υπάρχει καν η επιλογή της πτήσης μεταξύ Καστοριάς – Αθήνας

Το μυστήριο γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει, εντείνεται και από το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες δεν είναι δυνατή η επικοινωνία του επιβατικού κοινού και των ταξιδιωτικών πρακτορείων με τα γραφεία της εταιρίας.

Πηγές της «Astra Airlines», ανέφεραν  ότι ναι μεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα με την εταιρεία ωστόσο επί του παρόντος δεν διαμορφώνεται καμία κατάσταση με μόνιμα χαρακτηριστικά. «Οι συγκεκριμένες πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων, ωστόσο νεότερα θα υπάρξουν από τη Δευτέρα», σημείωσαν οι ίδιες πηγές.