5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αν μείνεις μέσα σου έχουμε 5 ωραίες επιλογές για να απολαύσεις ένα σπιτικό cine το Σαββατόβραδο!

«Πλανητάριο» (2016) σε σκηνοθεσία Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι

Παρίσι, τέλη της δεκαετίας του ’30. Η Κέιτ και η Λόρα Μπάρλοου, δύο αδερφές και μέντιουμ, ολοκληρώνουν την περιοδεία τους. Γοητευμένος από το χάρισμα τους, ένας πανίσχυρος Γάλλος παραγωγός, ο Αντρέ Κορμπέν, τις προσλαμβάνει για μια πολύ φιλόδοξη ταινία. Στη δίνη του κινηματογράφου, των πειραμάτων και των συναισθημάτων, η νέα αυτή οικογένεια δε μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί σύντομα στην Ευρώπη.

Παίζουν: Νάταλι Πόρτμαν, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, Εμμανουέλ Σάλιντζερ

*ΕΡΤ2, Σάββατο 9/11 στις 23:00

«Ο τυφλός αδερφός μου» (2016) σε σκηνοθεσία Sophie Goodhart

Ο Bill ζει στη σκιά του αδερφού του, ενός αλαζονικού αθλητή και τοπικής διασημότητας, που συμβαίνει να είναι τυφλός! Μετά από χρόνια συμπαράστασης και βοήθειας στον αδερφό του (που εν τω μεταξύ έχει καταφέρει να έχει αλλεπάλληλες επιτυχίες), ο Bill βλέπει επιτέλους ένα σημάδι καλοτυχίας και για τον ίδιο…Γνωρίζει τη γοητευτική Rose, που ασχολείται με τα δικά της αδιέξοδα. Όταν όμως η Rose αρχίσει να βγαίνει με τον αδερφό του,ο Bill θα πρέπει ν΄ αποφασίσει αν τελικά θα βάλει τη προσωπική του ευτυχία, πάνω απ’ αυτή του αδερφού του,κι αν επιτέλους θ΄ αγωνισθεί για το τελικό βραβείο.

Παίζουν: Adam Scott, Nick Kroll,Jenny Slate,Zoe Kazan

*ΕΡΤ3, Σάββατο 9/11 στις 23:00

«Μegan Leavey» (2017) σε σκηνοθεσία Γκαμπριέλα Κόουπερθγουεϊτ

Η Μέγκαν Λίνεϊ, Αμερικανίδα δεκανέας των πεζοναυτών, αποφασίζει, ύστερα από τον χαμό του φίλου της και μια σειρά από απογοητεύσεις που συνεπάγουν την δυστυχία, στη ζωή της, να ταχθεί στο τάγμα του πεζοναυτικού και να γίνει μια άξια ηρωίδα που θα πολεμάει για την χώρα  και τους ανθρώπους της. Εκπαιδεύει ένα σκυλί που την βοηθά με επιτυχία στις αποστολές της, δένεται μαζί του και κάποια στιγμή κινδυνεύει να το χάσει για πάντα.

Παίζουν: Κέιτ Μάρα, Τομ Φέλτον, Ραμόν Ροντρίγκεζ, Αλίσα Χάρις, Κόρεϊ Τζόνσον

*Alpha, Σάββατο 9/11 στις 22:50

«XXX: ο απόλυτος πράκτορας 2» (2005) σε σκηνοθεσία Ρομπ Κοέν

Ο πράκτορας της Εθνικής Ασφάλειας Γκίμπονς βγάζει από τη φυλακή τον Ντάριους, έναν πρώην κομάντο και τον χρίζει νέο πράκτορα ΧΧΧ, με αποστολή να αποτρέψει ένα σχέδιο δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ από κοντινούς συνεργάτες του.

Παίζουν: Γουίλεμ Νταφόε, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Άις Κιουμπ, Σκοτ Σπίντμαν, Xzibit, Peter Strauss, Nona Gaye

*Ant1, Σάββατο 9/11 στις 22:45

«Μις με το ζόρι» (2000) σε σκηνοθεσία Ντόναλντ Πετρί

Μια πράκτορας του FBI πρέπει να λάβει μέρος σε καλλιστεία, για να ξεσκεπάσει έναν τρομοκράτη που απειλεί ότι θα τινάξει στον αέρα το διαγωνισμό για τη Μις Αμερική. Μόνο που έχει 48 ώρες στη διάθεσή της για να μεταμορφωθεί από άξεστη αστυνομικίνα σε καλλονή τύπου Μπάρμπι.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Κέιν, Μπέντζαμιν Πρατ, Κάντις Μπέργκεν, Γουίλιαμ Σάντλερ

*Open, Σάββατο 9/11 στις 21:50