Ένας ολόκληρος θησαυρός για τον σύλλογο “Μαζί σου”

Σχεδόν καθημερινά στο κομμωτήριο της κ.Γιούλης δίνονται μαθήματα ζωής από μικρά κορίτσια, κυρίες και αγόρια που προσφέρουν τα μαλλιά τους στο σύλλογο “Μαζί σου”.

Τον θαυμασμό όλων προκαλεί η κίνηση τους, κάνοντας ένα δώρο στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.Συγκίνηση, ενδιαφέρον και εθελοντική προσφορά χαρακτηρίζουν την απλή αυτή χειρονομία που για κάποιους άγνωστους συνανθρώπους μας σημαίνει πολλά.

Δωρίζουν τα μαλλιά τους  χωρίς δεύτερη σκέψη για περούκες για τα μικρά παιδιά που ασθενούν από καρκίνο, δίνοντας τους, την δυνατότητα να αισθανθούν όμορφα. Δίνουν  τη δυνατότητα στα παιδιά αυτά να ξεπεράσουν με χαμόγελο την δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής τους.

Το εγχείρημα κερδίζει υποστηρικτές μέρα με τη μέρα, το ρεκόρ ωστόσο μεταξύ των επαγγελματιών κατέχει η κομμώτρια κ. Γιούλη.

“Σκέφτεσαι να κουρευτείς; Μην το σκέφτεσαι και χάρισε τα μαλλιά σου σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Μπορούν να γίνουν περούκες που θα δώσουν χαρά σε παιδιά και όχι μόνο, που τις χρειάζονται! Γιατί 20 πόντοι είναι σημαντικοί!”