Παγκόσμια Ημέρα του άνδρα: Χρόνια πολλά σε όλα τα αγόρια

Την τιμητική του έχει σήμερα το ισχυρό φύλο καθώς σε 70 χώρες του πλανήτη γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα.

Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1991 στα νησιά Τρινιντάτ και Τομπάγκο της Καραιβικής. Στόχος της συγκεκριμένης μέρας είναι να επικεντρωθούμε στην ψυχική και σωματική υγεία των ανδρών και να βελτιωθούν τα ανδρικά πρότυπα στην κοινωνία. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των ανδρών, σύμφωνα με πολλές οργανώσεις και μέσα στο μήνα γίνονται πολλές ενέργειες με στόχο την ενημέρωση των ανδρών γύρω από σοβαρά θέματα όπως είναι ο καρκίνος του προστάτη και άλλα πολλά.

Οι άνδρες της ζωής μας γιορτάζουν σήμερα και είναι πολύ σημαντικό να τους δείξουμε πως είναι σημαντικοί για εμάς. Μην ξεχνάς, πως ο πρώτος έρωτας μιας γυναίκας είναι ο μπαμπάς της και είναι ο πρώτος άνδρας που μπαίνει στη ζωή της και τη βοηθά να εξελιχτεί σαν άνθρωπος. Εννοείται, πως στο πλευρό είναι και η μαμά.

Τι και αν μας παιδεύουν, τι και να μας ενοχλούν και μας τσιτώνουν τα νεύρα στο ταβάνι, δεν μπορούμε να μην τους αγαπάμε και να μην τους θέλουμε στη ζωή μας. Όλοι τους είναι ξεχωριστοί και αναγκαίοι! Όπως είμαστε και εμείς οι γυναίκες άλλωστε για αυτούς!

Τι δεν ξέρουμε για τους άνδρες

– Οι άνδρες αγαπούν τις αγκαλιές και θέλουν περισσότερη σωματική επαφή. Το 36% θέλει να κοιμάται αγκαλιά με τον έτερον ήμισυ.
– Ένας στους τρεις άνδρες έχει το τέλειο ανδρικό μόριο: 18 εκατοστά σε στύση είναι το τέλειο μήκος του ανδρικού μορίου, όπως πιστεύουν οι γυναίκες.
– Η αγάπη περνάει από το …στομάχι: Το 60% των ανδρών νεαρής ηλικίας μαγειρεύει.Ίσως γι΄αυτό πολλές γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άνδρες…
– Οι άνδρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι, είναι πιο ενεργοί στο σεξ.
– Ο μέσος άνδρας κάνει σεξ συνολικά πέντε μήνες στη ζωή του. Αυτό σημαίνει 3.600 ώρες ή 216 χιλιάδες λεπτά.
– Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μέσος όρος διάρκειας των ερωτικών παιχνιδιών είναι περίπου 14 λεπτά, ο μέσος άνδρας κάνει συνολικά στη ζωή του 15.428 φορές σεξ .
– Συνολικά έχει 14 ερωμένες στη ζωή του, σύμφωνα με βρετανική έρευνα.Αντιθέτως, για τις γυναίκες οι ερωτικοί σύντροφοι δεν ξεπερνούν τους επτά.
– Η ερωτική φαντασία των ανδρών είναι μία: το σεξ με πολλές γυναίκες.Ωστόσο, δεν συμβαίνει συχνά.
– Τα ψώνια είναι ο φόβος κι ο τρόμος των ανδρών με τους περισσότερους να αισθάνονται ένα απίστευτο άγχος και μόνο με τη σκέψη…
– ‘Ερευνα Κορεατών ουρολόγων έδειξε ότι, οι γυναίκες δεν θα πρέπει να κοιτούν το μέγεθος της μύτης ή το μέγεθος παπουτσιού των ανδρών για να μαντέψουν αν είναι «προικισμένοι» ή όχι. Το μυστικό κρύβεται στα δάκτυλα των χεριών. Όσο πιο μικρή είναι η αναλογία του δείκτη και του παράμεσου, τόσο πιο μεγάλο είναι το μήκος του ανδρικού μορίου.