6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Το Σαββατόβραδο είναι εδώ! Και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις από νυχτερινή έξοδο, ταινία, ή και τα δύο μαζί. Η μόνη απόφαση που πρέπει να κάνεις είναι ποια από τις παρακάτω ταινίες θα δεις στην μικρή σου οθόνη.

«Μέχρι το θαύμα» (2012) σε σκηνοθεσία Τέρενς Μάλικ- Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 

Στο απόγειο του έρωτά τους ο Νιλ (Μπεν Άφλεκ), Αμερικάνος, και η Μαρίνα (Όλγα Κιριλένκο), Ουκρανή κάτοικος Παρισιού και χωρισμένη μητέρα, επισκέπτονται το παραμυθένιο νησάκι Μον Σεν Μισέλ, που στη Γαλλία είναι γνωστό και ως το «Το Θαύμα». Κατά την επιστροφή τους στην Οκλαχόμα όμως, τα προβλήματα αρχίζουν: Η Μαρίνα γνωρίζει έναν ιερέα, εξόριστο συμπατριώτη, που παλεύει με την πίστη του (Χαβιέ Μπαρδέμ), ενώ ο Νιλ επανασυνδέεται με μια παιδική του φίλη, την Τζέιν (Ρέιτσελ Μακ Άνταμς).

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Όλγα Κιριλένκο, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ρομίνα Μοντέγιο, Τσαρλς Μπέικερ, Τζεφ Άντερσον, Ντάριλ Κοξ, Γκρεγκ Έλιοτ.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 23/11 στις 23:00

«Η μητέρα μου» (2015) σε σκηνοθεσία Νάνι Μορέτι

Η Μαργκερίτα, είναι μια σκηνοθέτης, σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής της. Με τη μητέρα της να βρίσκεται στο νοσοκομείο και στη μέση των γυρισμάτων της ταινίας της, καλείται να βάλει τάξη στο χάος που την οδηγούν, καθημερινά, τα γεγονότα και οι καταστάσεις. Στο πλευρό της έχει τον αδελφό της, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, όταν καταφτάνει για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία της, ένας αμερικανός σταρ, γεμάτος ιδιοτροπίες.

Παίζουν: Μαργκερίτα Μπούι, Νάνι Μορέτι, Τζον Τορτούρο

*ΕΡΤ3, Σάββατο 23/11 στις 23:00

«Σύζυγος Κατά Λάθος» (2008) σε σκηνοθεσία Γκρίφιν Ντιούν

Μια διάσημη ραδιοφωνική παραγωγός, τελειομανής και γκουρού των διαπροσωπικών σχέσεων, λίγο πριν το γάμο της μ’ έναν εκδότη, συνειδητοποιεί ότι είναι… ήδη παντρεμένη μ’ έναν πυροσβέστη. Το κυνήγι της αλήθειας θα αποδειχτεί καταλυτικό, τόσο για εκείνη όσο και για τον άγνωστο πυροσβέστη.

Παίζουν: Ούμα Θέρμαν, Κόλιν Φερθ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν

*OPEN, Σάββατο 23/11 στις 23:00

«Χωρίς Μέτρο» (2014) σε σκηνοθεσία Ντάμιεν Σαζέλ

Ο νεαρός Άντριου είναι ένας φιλόδοξος ντραμίστας της τζαζ που φοιτά σε ένα απαιτητικό μουσικό σχολείο. Ανάμεσα σ’ αυτόν και μια σπουδαία μελλοντική καριέρα στέκεται ο Τέρενς Φλέτσερ, ένας τελειομανής και απίστευτα απαιτητικός καθηγητής που τον σπρώχνει στα όριά του.

Παίζουν: Μάιλς Τέλερ, Τζέι Κέι Σίμονς, Πολ Ράιζερ

*ΑΝΤ1, Σάββατο 23/11 στις 22:45

«The town» (2010) σε σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ

Το Τσαρλστάουν στη Βοστώνη είναι μια συνοικία, γνωστή για την υψηλή της εγκληματικότητα. Ο Νταγκ, ένας κλέφτης τραπεζών με τη δική του συμμορία, κατάγεται από αυτή την περιοχή και συνεχίζει την παράδοση της. Κατά τη διάρκεια μιας ακόμα ληστείας, παίρνουν όμηρο τη διευθύντρια μιας τράπεζας. Μόλις ξεφεύγουν την αφήνουν ελεύθερη αλλά λίγο αργότερα ανακαλύπτουν πως η κοπέλα μένει στην ίδια γειτονιά της Βοστώνης με αυτούς. Τα μέλη τη συμμορίας προσπαθούν να καταλάβουν αν η νεαρή τους έχει αναγνωρίσει και ο Νταγκ την προσεγγίζει με στόχο να μάθει αν ξέρει κάτι. Η έλξη ανάμεσά τους είναι αμοιβαία και ο έρωτας του Νταγκ τον φέρνει σε σύγκρουση με τον αδελφικό του φίλο και συνεργάτη στις ληστείες, Τζέιμς.

Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Μπεν Άφλεκ, Κρις Κούπερ, Ρεμπέκα Χολ, Τζέρεμι Ρένερ, Τζον Χαμ, Πιτ Ποστλθγουέιτ

*STAR, Σάββατο 23/1 στις 23:30

**Στο κανάλι θα προβληθεί και η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Home» (2015) στις 21:25.

«The November man» (2014) σε σκηνοθεσία Ρότζερ Ντόναλντσον

Ο Πίτερ Ντέβερο, πρώην πράκτορας της CIA, καλείται να μπει ξανά στο παιχνίδι της διεθνούς κατασκοπίας, όταν μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν αρχίζει τώρα να σκαρφαλώνει στην επικαιρότητα. Με το κωδικό όνομα «The November Man», η αποστολή του είναι να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ, η οποία αποτελεί πρόσωπο-κλειδί πίσω από μια συνωμοσία που τα πλοκάμια της φτάνουν πολλά χρόνια πίσω. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσει ότι αυτή η αποστολή είναι στο στόχαστρο ενός άλλου συναδέλφου της CIA. Οι υποψίες για την ύπαρξη «διπλού πράκτορα» μέσα στην υπηρεσία, τώρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, την ίδια στιγμή που το άγριο κυνήγι γάτας και ποντικού κορυφώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια πολιτική ισορροπία…

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Λιουκ Μπρέισι, Όλγκα Κουριλένκα, Ελίζα Τέιλορ, Γουίλ Πάτον

*ALPHA, Σάββατο 23/11 στις 23:20