Δεκέμβριος ο γιορτινός. Καλό μήνα!

Είναι 1η Δεκεμβρίου και ήρθε και επίσημα ο μήνας των εορτών…. Ήδη τα καταστήματα είναι στολισμένα και οι δρόμοι….

Όλα μυρίζουν Χριστούγεννα, αλλά εσύ δεν είσαι και στα καλύτερα σου… Κακώς!

Όχι δεν πρέπει να κάνεις σαν χαζοχαρούμενο γιατί έρχονται τα Χριστούγεννα αλλά ένα χαμόγελο παραπάνω μπορείς να προσφέρεις στους γύρω σου…

Έτσι όπως ντύνονται όλα με τα γιορτινά τους, ντύσε και εσύ τη διάθεση σου με γιορτινά χρώματα… Ό,τι και να σου συμβαίνει μπορείς να πας μια βόλτα και να χαζέψεις τις βιτρίνες και το διάκοσμο των δρόμων και έτσι ίσως μπεις και εσύ σε αυτό το mood και ξεχάσεις τις αναποδιές που μπορεί να έχεις πάθει τελευταία….

Επίσης μπορείς να αρχίσεις να στολίζεις ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης των Χριστουγέννων καθώς αυτή η διαδικασία είναι αρκετά ευχάριστη γιατί δεν ενέχεται στη ρουτίνα σου… Εξάλλου δεν στολίζεις κάθε μέρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Επιπλέον τα λαμπάκια, τα φώτα στο μπαλκόνι και όλα τα συναφή θα σε κάνουν να χαμογελάσεις σίγουρα.

Αν πάλι αγαπάς τα γλυκά, ξεκίνα να φτιάχνεις! Πρώτον τα έχεις κέρδος για να μην τρέχεις να τα φτιάξεις τελευταία στιγμή αλλά και η όλη η διαδικασία είναι απίστευτα δημιουργική και χαλαρωτική! Προσοχή μην αρχίσεις να τρως τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και δεν θα μπαίνεις μετά στα ρούχα που θα θες να βάλεις στα επερχόμενα ρεβεγιόν!

Ειλικρινά αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να βγεις, να περάσεις καλά με όποιον θες ή αν σε περίπτωση δεν έχεις αυτόν ή αυτή που θες μπορείς να τα βρεις με τον ευατό σου κάνοντας πράγματα για σένα χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεσαι και πολλά!

Μην μιζεριάσεις και αυτά τα Χριστούγεννα, πέρνα καλά με ό,τι έχεις και βρες τρόπο να χαρείς! Όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά όλες τις μέρες του μήνα!

Καλό μήνα!

Της Σόφης Βαφάκου