6 ωραίες ιδέες για την Κυριακή σου στην Καστοριά

Φορέστε τα πιο άνετα σας παπούτσια και απολαύστε την Κυριακή στην πόλη συνδυάζοντας την βόλτα και τον καφέ σας με ψυχαγωγία και ωραίες εικόνες γύρω σας. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κυριακάτικα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα στη Καστοριά.

– Αδράξτε την ευκαιρία για να προγραμματίσετε οικογενειακώς μια επίσκεψη στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της πόλης μας καθώς η είσοδος θα είναι δωρεάν. Η μουσειακή εμπειρία είναι πολυδιάστατη.  Το παιδί εφοδιάζεται με καινούρια γνώση ενώ παράλληλα ενισχύεται η κοινωνική και συναισθηματική του εξέλιξη.  Είναι όμως πάνω από όλα μια εμπειρία βιωματική και ως εκ τούτου αξέχαστη την οποία για αρκετό καιρό μετά την επίσκεψη,  ανακαλεί και αναπολεί με θετική πάντοτε διάθεση.

Στις 11.30 μπορείτε να ξεναγηθείτε στη μαγευτική φύση του Γράμμου να επισκεφτείτε το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης για ένα ταξίδι στην Ιστορία και στη Φύση.

-Αξίζει να επισκεφτείτε τα γραφεία του συλλόγου “Ομόνοια” για να απολαύσετε μία Έκθεση με 50 εξαιρετικές φωτογραφίες των καλλιτεχνικών δημιουργημάτων του Νίκου Πιστικού. Η Έκθεση, θα διαρκέσει και σήμερα Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από τις  10.30 π.μ. – 13.30 μ.μ. και 18.00 – 21.00. Ο κύριος Νίκος, πάντα χαμογελαστός και με περίσσια όρεξη, μας ταξίδευε στο χρόνο με τα έργα του, που είχαν να κάνουν με την παραδοσιακή Καστοριά και αποτελούσαν ένα έργο ζωής για τον ίδιο αλλά και μία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

-Στις 11:30 π.μ, στο εργαστήριο του Συλλόγου “Δημιουργία Πολυκάρπη” ο μικρός μας “Φρίξος ο Μπισκοτίτσος”, της Δρ.Καλλιόπης Μόσχου που λατρεύει τα μπισκότα και τις λιχουδιές με το άκουσμά Χριστουγεννιάτικων μελωδιών κάτι ετοιμάζει.

Στις 17:00 ο Σύλλογος γονέων,παιδιών και ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών ”Μαζί σου” σε συνεργασία με την Steve.W.Agency παρουσιάζουν το Τhe Magical Christmas Show την πιο μαγική παράσταση που έχετε δει!”

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας μάγος Τρίσταν και η καλλιτεχνική ομάδα του, θα παρουσιάσουν απίστευτες οφθαλμαπάτες και δεξιοτεχνικές επιδείξεις ταχυδακτυλουργίας, που θα σας ταξιδεύσουν σ’ έναν πρωτόγνωρο κόσμο.

-Στις 18:00, ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μας προσκαλεί να τιμήσουμε τον ψυχολόγο Δρ. Βασίλειο Κιοσσέ για το παγκόσμιο βραβείο καινοτομίας 2019 στην προσωποκεντρική φροντίδα Υγείας για το πρόγραμμα «Έλα στην θέση μου γιατρέ»

Καλή Κυριακή και καλό μήνα.