5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η τελευταία μέρα της εβδομάδας έφτασε, γιαυτό αξιοποίησε την με τον καλύτερο τρόπο! Βάλε μια από τις παρακάτω ταινίες, κάλεσε την παρέα σου και μετατρέψτε ένα απλό βράδυ στον απόλυτο movie night.

«Straight story» (2006) σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη

Σε μια κοινωνία όπου κυριαρχεί η ομοφυλοφιλία και οι ετεροφυλόφιλοι θεωρούνται μεγάλο ταμπού, ο Γιάννης ζει με τους μπαμπάδες του, που ανυπομονούν να τον δουν να ζευγαρώνει. Εκείνος όμως ερωτεύεται παράφορα τη Σοφία, η οποία, αν και αρχικά μένει πιστή στη φίλη της Ζέτα, στο τέλος ενδίδει. Ταυτόχρονα, και οι μπαμπάδες του περνάνε τη δική τους κρίση.

Παίζουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άνθιμος Ανανιάδης, Κανελλίνα Μενούτη, Μένη Κωνσταντινίδου, Χρήστος Γιάνναρης, Κατερίνα Δασκαλάκη, Θοδωρής Αθερίδης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αλέκος Συσσοβίτης, Δρόσος Σκώτης, Ευριπίδης Λασκαρίδης, Χριστίνα Μητροπούλου, Φώτης Μπατζάς, Έφη Μουρίκη, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Νίκος Αναστασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Τάσος Γκουβίτσας, Σάννυ Χατζηαργύρη, Αλίνα Καρασάββα, Γιάννης Κοτσαρίνης, Ελίνα Μάλαμα, Δέσποινα Μαλανδρενιώτη, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Μενούνος, Άννα Μονογιού, Τάσος Μουρίκης, Θωμάς Παλιούρας, Λυδία Παπαϊωάννου, Γρηγόρης Ποιμενίδης, Δημήτρης Πρωτογεράκης, Πάνος Σταθακόπουλος, Κατερίνα Θεοδώρου, Δημήτρης Τσέλιος, Ελένη Καψαμπέλη, Πέτρος Τριανταφυλλόπουλος.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 1/ 12 στις 23:00

«Γιατί εμένα;» (2015) σε σκηνοθεσία Tudor Giurgiu- Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 

Ένας νέος και φιλόδοξος εισαγγελέας, ο Κριστιάν, αναλαμβάνει μια υπόθεση διαφθοράς στο δικαστικό σώμα από τους ανωτέρους του, αλλά χωρίς να το καταλάβει, μπλέκεται σε μια υπόθεση όπου δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο εγκληματίας και ποιος όχι. Ξαφνικά, βλέπει τη ζωή του να καταρρέει ενώ δεν ξέρει αν πρέπει ή όχι να κάνει το σωστό.

Παίζουν: Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile

*ΕΡΤ3, Κυριακή 1/12 στις 22:30

«The Amazing Spider-Man» (2012) σε σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ

Αναζητώντας την αλήθεια για το παρελθόν του και την εξαφάνιση των γονιών του, ένας ντροπαλός έφηβος μεταμορφώνεται σε σούπερ ήρωα και έρχεται αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή για τη Νέα Υόρκη.

Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμα Στόουν, Ρις Ίφανς, Μάρτιν Σιν, Ντένις Λίρι

*ΑΝΤ1, Κυριακή 1/ 12 στις 23:30

«Αρμαγεδδών» (1998) σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Μία ομάδα ειδικών στις γεωτρήσεις εκπαιδεύεται, σε ελάχιστο χρόνο, από τη NASA. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει τη Γη και να τοποθετήσουν σ’ αυτόν μια πυρηνική βόμβα! Ένας γιγάντιος αστεροειδής, που φαίνεται να έχει το μέγεθος του Τέξας, κατευθύνεται προς τη Γη με ταχύτητα 35.000 χλμ την ώρα. Το ανώτατο επιτελείο της NASA βρίσκεται σε πανικό, αφού υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο εβδομάδες ο αστεροειδής θα προσκρούσει στη Γη με ολέθρια αποτελέσματα για τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος. Καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, ο διευθυντής της NASA δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στη τελευταία και πιο απίθανη λύση: να στείλει τον Χάρι Στάμπερ, έμπειρο εκσκαφέα, και την απροσάρμοστη ομάδα του να συναντήσουν πρώτοι τον αστεροειδή. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν την επιφάνειά του και να τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να τον καταστρέψουν. Πιθανότητες επιτυχίας σχεδόν μηδενικές…

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Στιβ Μπουσέμι, Όουεν Γουίλσον

*ALPHA, Κυριακή 1/12 στις 21:00

Το Κοροϊδάκι της Δεσποινίδος (1960) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ένας ιδιότροπος βιομήχανος χάλυβα απολύει τον υπάλληλό του, τον ντροπαλό λογιστή Γρηγόρη. Όταν όμως διαπιστώνει ότι κατά λάθος ο Γρηγόρης έχει στην κατοχή του τα διπλά βιβλία της εταιρείας όλα αλλάζουν. Τρομοκρατημένος, μήπως ο Γρηγόρης αποκαλύψει κάπου την αλήθεια, ο βιομήχανος αναγκάζεται να τον ξαναπροσλάβει και μάλιστα βάζει την κακομαθημένη κόρη του Τζούλια, να του κάνει τα γλυκά μάτια και να παίξει μαζί του ένα ερωτικό παιχνίδι ώστε να πάρουν πίσω τα βιβλία. Όμως η εξέλιξη των πραγμάτων θα είναι πολύ διαφορετική, γιατί ο έρωτας δεν αργεί να έρθει, και τελικά «…αντί να φάει η γάτα το ψαράκι, το ψάρι τρώει την γατούλα π’ αγαπώ…!»

Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Ντίνος Ηλιόπουλος, Διονύσης Παπαγιανόπουλος

*Star, Κυριακή 1/12 στις 21:00