Κάλεσμα του δήμου Καστοριάς για ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Καλούνται όλοι οι φορείς, σύλλογοι και πολίτες του Δήμου Καστοριάς να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή, που συντονίζεται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας-Εθελοντισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Καστοριάς, κ. Πέτρο Δοκόπουλο.

Προκειμένου να καταφτάσει έγκαιρα η βοήθεια αυτή, πριν από τα Χριστούγεννα, θα συγκεντρώνεται έως τις 16 Δεκεμβρίου στο “Κοινωνικό Παντοπωλείο” του Δήμου Καστοριάς, στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Τουρισμού-Πολιτισμού, καθώς επίσης και στους χώρους όλων των Συλλόγων του Δήμου.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες στα σημεία συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας είναι: τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηρούς καρπούς, βρεφικές τροφές και άλλες συσκευασμένες τροφές μακράς διάρκειας). Επίσης κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια) και ράντσα.

Από πλευράς Καστοριάς, οι Δήμοι Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου έχουν ήδη διασφαλίσει τους κατάλληλους χώρους συγκέντρωσης της βοήθειας προκειμένου να γίνει η μεταφορά συντονισμένα από τον Ερυθρό Σταυρό.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 2467026777 & 6932142390