ΚΤΕΛ Καστοριάς: Το έκαναν πάλι το Χριστουγεννιάτικο θαύμα τους!

Ο αντιεπαγγελματισμός του ΚΤΕΛ Καστοριάς καλά κρατεί και την φετινή γιορτινή – τουριστική περίοδο.

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν οι επιβάτες του σημερινού δρομολογίου από Λάρισα για Καστοριά, αφού το ταξίδι των 184 χιλ. κράτησε 6μιση ώρες.

Οι επιβάτες ξεκίνησαν 12:30 το μεσημέρι για να φτάσουν στην Καστοριά στις 7:00 το απόγευμα! Το λεωφορείο ξεκίνησε κανονικά στις 12:30 και έφτασε 2:30 στον σταθμό της Κοζάνης. Το λεωφορείο όμως που έφευγε 15:00 από την Κοζάνη για την Καστοριά δε έφυγε ποτέ, διότι το λεωφορείο από την Αθήνα είχε τροχαίο στη διαδρομή.

Τα ΚΤΕΛ, όμως, αποφάσισαν αντί να βάλουν άλλο λεωφορείο για να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες, να τους αγνοήσουν εντελώς και να τους αφήσουν να περιμένουν το επόμενο δρομολόγιο με αποτέλεσμα να φτάσουν στις 7 το απόγευμα.

Περαιτέρω, είναι χαρακτηριστικό ότι 25/12 και 01/01 το ΚΤΕΛ Καστοριάς είναι κλειστό και δεν πραγματοποιεί δρομολόγια, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων πραγματοποίησε δρομολόγια μόνο μέχρι τις 18:00, ακυρώνοντας τα υπόλοιπα.

Το μονοπώλιο των ΚΤΕΛ στα τακτικά δρομολόγια από και προς Καστοριά καλά κρατεί και έρμαια του είναι οι ίδιοι οι Καστοριανοί και οι επισκέπτες της πόλης μας.

Ως πότε;