Έτοιμα για τον παραδοσιακό τσακωμό της Πρωτοχρονιάς είναι τα ζευγάρια της χώρας

Κορυφώνονται οι διεργασίες των ζευγαριών για τον παραδοσιακό καυγά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε όλη την Ελλάδα. Ο τσακωμός, που θεωρείται ως ο πιο σημαντικός του χρόνου, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με πολλά ζευγάρια να έχουν ξεκινήσει την προθέρμανση τους από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εντάξει, κλασικά ο καυγάς θα ξεκινήσει από το ότι δεν έχει τι να βάλει ενώ έχει μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα» μας λέει ο Κώστας, ιδιωτικός υπάλληλος από την Αθήνα. «Καλύτερα αντί για Πρωτοχρονιά να τη λέγανε Παγκόσμια Μέρα Δεν Έχω Τι Να Φορέσω ας πούμε. Μετά θα σε ρωτήσει 126 φορές αν το φόρεμα που διάλεξε την κάνει να φαίνεται χοντρή κι άμα δεν απαντήσεις κάθε φορά «όχι μωρό μου, τι είναι αυτά που λες», την κινδυνεύει η ζωή σου.»

«Κι αφού έχει πάει δώδεκα παρά και εσύ έχεις γίνει σαν τον σκελετό της Αμφίπολης στον καναπέ περιμένοντας να βγει απ το μπάνιο, αποφασίζει τελευταία στιγμή ότι οι γόβες της δεν πάνε με το φόρεμα που έβαλε. Ποιο δικαστήριο να σε καταδικάσει μετά, όχι πες μου.»

Διαφορετική άποψη φαίνεται να έχει όμως η σύντροφος του, Μαρία, η οποία μας είπε: «Δε σας τα λέει καλά. Δε σας λέει ότι όλη μέρα που εγώ μαζεύω το σπίτι σαν τη δούλα αυτός έχει γίνει ένα με τον καναπέ και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση να του πάρεις το τηλεκοντρόλ απ τα χέρια.»

«Όχι τίποτα άλλο, αύριο θα πάμε στους γονείς του και θα πρέπει να ακούω τη μάνα του να μου λέει ότι ο κανακάρης της είναι προορισμένος για μεγάλα πράγματα. Που άμα τον άφηνα θα έκανε ρεβεγιόν με τη φόρμα που φοράει εδώ και μια βδομάδα και άμα τη βγάλει στέκεται όρθια μόνη της. Αλλά ας έχει χάρη, ξέρεις πόσοι με θέλανε εμένα;»

Τις δηλώσεις αυτές φαίνεται να επιβεβαιώνει πρόσφατη έρευνα του διεθνώς αναγνωρισμένου Institut de Reveillon της Γαλλίας, σύμφωνα με την οποία 9 στα 10 ζευγάρια τσακώνονται λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, ενώ 1 στα 10 δεν διαβάζει έρευνες.

Το παραπάνω είναι ένα  χιουμοριστικό κείμενο από την σελίδα toVatraxi