Έρχεται ο ορεινός αγώνας τρεξίματος “The 5 Summits Mountain Kastoria”

Στις 29 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ο ορεινός αγώνας τρεξίματος “THE 5 SUMMITS MOUNTAIN KASTORIA” ο οποίος θα περιλαμβάνει έναν αγώνα 30 χιλιομέτρων, περιμετρικά των βουνοκορφών της πόλης μας, έτσι ώστε να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά της Καστοριάς μας.

Θα περιλαμβάνει επίσης έναν αγώνα 7 χιλιομέτρων ο οποίος θα είναι ουσιαστικά ανάβαση στην κορυφή ψαλίδα και στον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές όλων των δυνατοτήτων.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας και τα σωματεία να αγκαλιάσουν αυτό το γεγονός μιας και μας ξαναδίνεται η ευκαιρία μέτα από χρόνια να διοργανώσουμε κάτι αντίστοιχο με μεγάλη επιτυχία.

Μετά τους αγώνες που είχαμε διοργανώσει το 2011 (vernon edurance-αγώνας περιπέτειας 2 ημερών) και το 2013 (Ultra night trail run) και οι δυο με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών, ήρθε πάλι η στιγμή μετά από χρόνια να ξανακάνουμε την Καστοριά τόπο αθλητικών δρώμενων και αθλητικού τουρισμού.

Στις επόμενες ημέρες θα ανέβει η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης με την πλατφόρμα εγγραφής αθλητών, εθελοντών και λοιπών λεπτομερειών.