Τον Μάρκο Σπυρόπουλο θα τιμήσει ο Δήμος Καστοριάς – [πρόγραμμα]

Τον περασμένο Νοέμβριο ο συντοπίτης μας Μάρκος Σπυρόπουλος ήταν ο πρώτος Έλληνας ιστιοπλόος που συμμετείχε και τερμάτισε, πραγματοποιώντας μάλιστα και πολύ καλή επίδοση, στο Διεθνή Αγώνα Μοναχικού Διάπλου του Ατλαντικού “Mini Transat La Boulangère 2019”, κάνοντάς μας όλους περήφανους και χαρούμενους και ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην Ελληνική ωκεάνια αγωνιστική ιστιοπλοΐα.

Ο Δήμος Καστοριάς, εκτιμώντας τη σημαντική αυτή διάκριση του Μάρκου και ταυτόχρονα την ισχυρή του θέληση, το πάθος γι’ αυτό που κάνει και την απαράμιλλη δύναμη για έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση προς τιμήν του, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Όμιλος Τσάκος Ναυτιλιακή και το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”, καθώς επίσης και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καστοριάς.

Πρόγραμμα:

  • Καλωσόρισμα και προσφώνηση από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας –Εθελοντισμού και Αθλητισμού, κ. Πέτρο Δοκόπουλο.
  • Χαιρετισμός και βράβευση από το Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη.
  • Χαιρετισμός και βράβευση από τον Διευθυντή του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Μαρία Τσάκος”, κ. Μιχάλη Μπελέγρη.
  • Χαιρετισμός και βράβευση από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Καστοριάς.
  • Παρουσίαση της προετοιμασίας και της διεξαγωγής του Διεθνή Αγώνα Μοναχικού Διάπλου του Ατλαντικού “Mini Transat La Boulangère 2019”, από τον κ. Ανδρέα Κυπαρίσση. Σχολιάζει ο Μάρκος Σπυρόπουλος.
  • Παρουσίαση Video του αγώνα μέσα από το σκάφος του Μάρκου Σπυρόπουλου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάρκος Σπυρόπουλος τερμάτισε και γράφει ιστορία