5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Με τον καιρό να βελτιώνεται όλο και περισσότερο, ίσως οι έξοδοι σου να πληθαίνουν. Αν δεν κανόνισες κάτι για σήμερα, μην ανησυχείς. Μπορείς πάντα να δεις μια από τις παρακάτω ταινίες στην μικρή οθόνη.

«Νορβηγία» (2014) σε σκηνοθεσία Γιάννης Βεσλεμές -Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

1984. Ο Ζανό (Βαγγέλης Μουρίκης) φτάνει πρώτη φορά στην πόλη. Φωτοφοβικός, βρικόλακας, δεινός χορευτής, καίγεται, σκορπίζεται, χαραμίζεται σε μια Αθήνα που δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη. Και το μόνο που θέλει είναι ένα «ζεστό κορίτσι». Στην Ντίσκο Ζαρντόζ, ένα καταγώγιο, άντρο παρανόμων, συναντά την πόρνη Αλίκη (Αλεξία Καλτσίκη) και τον Νορβηγό ντίλερ Πίτερ (Daniel Bolda). Μαζί τους αναλαμβάνει μια ύποπτη δουλειά που τον οδηγεί στο βουνό της Πάρνηθας, στα έγκατα της γης, στο βασίλειο του Μαθουσάλα, και στην αποκάλυψη ενός επικίνδυνου μυστικού.

Παίζουν: Βαγγέλης Μουρίκης, Αλεξία Καλτσίκη, Ντάνιελ Μπόλντα (Daniel Bolda), Μάρκος Λεζές, Σόφη Ζαννίνου, Βασίλης Καμίτσης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Κρις Πρότιν.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 28/1 στις 23:15

«Η Τελική Μάχη» (1994) σε σκηνοθεσία Στίβεν Ντε Σούζα

Η χώρα της Σανταλού σπαράσσεται από έναν εμφύλιο πόλεμο που διαρκεί εδώ και επτά μήνες. Ο ψυχοπαθής δικτάτορας Μπίσον αρνείται να σταματήσει τις εχθροπραξίες και μάλιστα κρατά αιχμαλώτους τους οποίους απειλεί να σκοτώσει ανά πάσα στιγμή. Μια διεθνής στρατιωτική ομάδα με αρχηγό τον συνταγματάρχη Γουίλιαμ Γκιλ αναλαμβάνει να δώσει στον δικτάτορα τα λύτρα που ζητά για να απελευθερώσει τους αιχμαλώτους. Όμως ο συνταγματάρχης Γκιλ αποφασίζει να τα βάλει προσωπικά με τον δικτάτορα και να τον νικήσει μια για πάντα.

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Ραούλ Χούλια , Κάιλι Μινόγκ, κ.ά

*ΣΚΑΙ, Τρίτη 28/1 στις 23:00

«Αόρατος Εχθρός» (2015) σε σκηνοθεσία Γκάβιν Χουντ 

Μια πολυεθνική επιχείρηση των νατοϊκών δυνάμεων με drones, της οποίας ηγείται μια Βρετανίδα συνταγματάρχης, αναγνωρίζει στο Ναϊρόμπι τρεις καταζητούμενους, έτοιμους για τρομοκρατικό χτύπημα. Ενώ όμως όλα είναι έτοιμα για το βομβαρδισμό τους, η είσοδος ενός μικρού κοριτσιού στη ζώνη πυρός αλλάζει δραματικά τα δεδομένα.

Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Άαρον Πολ, Άλαν Ρίκμαν

*OPEN, Τρίτη 28/1 στις 21:00

«Τηλε…Φονικός θάλαμος»(2002) σε σκηνοθεσία Τζόελ Σουμάχερ

Ο Στου, ένας δημοσιοσχετίστας που διάγει μια ψεύτικη και γεμάτη ψέματα ζωή, βρίσκεται παγιδευμένος σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο στη Νέα Υόρκη, καθώς ένας άγνωστος, που μόλις σκότωσε έναν περαστικό, τον σημαδεύει με καραμπίνα. Ένας αγωνιώδης διάλογος ξεκινά ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ η αστυνομία έχει περικυκλώσει το θάλαμο, νομίζοντας ότι ο Στου είναι ο δολοφόνος.

Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Φόρεστ Γουίτακερ, Κέιτι Χολμς.

*OPEN, Τρίτη 28/1 στις 23:15

«The Hangover part 2» (2011) σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς

Δύο χρόνια μετά τον Νταγκ και ο Στου αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Λόρεν, μία όμορφη, ζάμπλουτη Ταϊλανδή. Ο πατέρας της νύφης δεν εγκρίνει τον γάμο αλλά παρόλαυτα δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της αγαπημένης του κόρης. Η πολυτελής τελετή στην εξωτική Ταϊλάνδη προϋποθέτει ωστόσο ένα bachelor party ανάλογο των περιστάσεων. Η γνωστή παλιοπαρέα, ο Φιλ, ο Άλαν και ο Νταγκ, ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϋλάνδη για να παραστούν στον γάμο του φίλου τους. Οι… οδυνηρές μνήμες από το σχεδόν καταστροφικό bachelor party του Νταγκ στο Λας Βέγκας, είναι ακόμη νωπές και ο Στου είναι αποφασισμένος να μην το ρισκάρει. Έχει επιλέξει να κάνει ένα ασφαλές πάρτι πριν τον γάμο, με καφέ, γλυκάκια και καθόλου αλκοόλ!

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα έχει σχεδιάσει. Δύο νύχτες πριν τη μεγάλη μέρα, σε ένα υπέροχο θέρετρο στην Ταϊλάνδη, ο Στου κάνει μια μικρή υποχώρηση και συμφωνεί να πιουν μια μπύρα ο καθένας. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Όταν η παρέα ξυπνάει σε ένα κατεστραμμένο δωμάτιο ανάμεσα σε αγνώστους και με αγνοούμενο τον 16χρονο αδελφό της νύφης, ξέρουν πια πως όλα πήγαν, για άλλη μια φορά, εντελώς στραβά! Μετά την Μπανγκόκ, ό,τι είχε συμβεί στο Λας Βέγκας θα φαίνεται σαν εκδρομή στην Ντίσνεϊλαντ!

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλυφιανάκις, Τζάστιν Μπάρθα, Τζέφρι Τέιμπορ, Κεν Τζεν, Πολ Τζιαμάτι, Τζέιμι Τσανγκ, Μπράιαν Κάλεν, Μέισον Λι

*STAR, Τρίτη 28/1 στις 00:00