Για τη μετάδοση του κοροναϊού ευθύνεται η μη χρήση ζακέτας λένε οι Ελληνίδες μάνες

Τη βεβαιότητα ότι η εξάπλωση του κοροναϊού οφείλεται στην ανεπαρκή χρήση ζακέτας και ίσως σε έξοδο από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά, εξέφρασαν σήμερα οι μαμάδες της χώρας.

Σε σημερινή ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Ελληνίδων Μανάδων σε Εγρήγορση και Διαρκή Αντίσταση Κατά των Ιώσεων (Σ.Ε.Μ.Ε.Δ.Α.Κ.Ι) τονίζει:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η εποχή που συμβαίνουν τα χειρότερα κρυολογήματα και ότι η ζακέτα είναι όχι μόνο επιβεβλημένη, αλλά η πρώτη γραμμή άμυνας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι ο νέος ιός, που έχει προέλευση την Κίνα, πιθανόν να οφείλεται και σε απερίσκεπτους πολίτες που βγήκαν έξω με βρεγμένα μαλλιά, ο οποίος σύμφωνα με το Σύλλογο αποτελεί την δεύτερη πιο επικίνδυνη αιτία ιώσεων μετά τη μη χρήση ζακέτας.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ελληνίδες μανάδες έχουν ήδη στείλει επιστολή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στην οποία τονίζουν ότι η εξάπλωση του ιού μπορεί να αντιμετωπιστεί έγκαιρα αν στις πληγείσες περιοχές διανεμηθούν φιδές, χαμομήλι και βεντούζες, τα οποία όπως επισημαίνουν αποτελούν τη μόνη αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης όλων των παθήσεων.

Το παραπάνω είναι ένα  χιουμοριστικό κείμενο από την σελίδα toVatraxi