Για άλλη μία φορά το Kastoria Live Overdose Events και το Prague Live Stage διοργάνωσαν ένα από τα καλύτερα πάρτυ στην Καστοριά.

Πωλίνα και Μπίγαλης μας ξεσήκωσαν, μας ενθουσίασαν και έκαναν ένα μαγαζί άνω κάτω με τραγούδια των δεκαετιών ’80 & ’90 κι όχι μόνο.Τα τραπέζια δεν εμπόδισαν τον κόσμο να σηκωθεί όρθιος και να χορέψει μέχρι το πρωί.

Ανεπανάληπτες επιτυχίες των καλλιτεχνών που έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο, το αστείρευτο κέφι τους και η ανάγκη του κόσμου να χορέψει και να διασκεδάσει, μετέτρεψαν το χώρο σε ένα μεγάλο πάρτυ, όπου γνωστοί και άγνωστοι έγιναν ένα, τραγουδώντας και χορεύοντας ασταμάτητα.

Η Πωλίνα με το πηγαίο χιούμορ της, την απίστευτη ενέργεια της και τις εκπληκτικές ερμηνείες της, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τους λόγους που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.Ο Κώστας Μπίγαλης ακούραστος, μας ταξίδεψε με τη σειρά του σε άλλες εποχές όπου τα πάρτυ είχαν ζωντάνια, κέφι, χορό και πολύ τραγούδι.

Μια μουσική σκηνή που έφερε ένα αέρα νοσταλγικό, με άρωμα από τα παλιά και μουσικές από περασμένες, αγαπημένες δεκαετίες. Το πάρτυ συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες με τον DJ Ζήση Πετκανά.

Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες σε υψηλότερη ανάλυση