7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τι και αν είναι Σάββατο και έμεινες μέσα. Η λύση είναι απλή, βάλε μια από τις παρακάτω ταινίες και χαλάρωσε στην ζεστασιά του σπιτιού σου.

«Κάρι Πίλμπι: Ένα Διαφορετικό Κορίτσι» (2016) σε σκηνοθεσία Σούζαν Τζόνσον

Βασισμένη στο ομότιτλο best-seller της Κάρεν Λίσνερ, η δροσερή και συναισθηματική αυτή κομεντί αφηγείται την ιστορία της 19άχρονης Κάρι Πίλμπι, μιας μικρής ιδιοφυΐας που ζει στη Νέα Υόρκη και έχει ήδη αποφοιτήσει από το Χάρβαρντ, τέσσερα χρόνια νωρίτερα από τους συνομήλικούς της. Συνειδητοποιώντας απόλυτα την ιδιαιτερότητά της και ζώντας ανάμεσα σε ανθρώπους που θεωρεί κατώτερούς της, η Κάρι θα καταλήξει μόνη της, χωρίς φίλους, χωρίς ερωτική σχέση και άνεργη. Ο ψυχολόγος της θα της ετοιμάσει μια λίστα από στόχους, τους οποίους θα πρέπει να πετύχει μέχρι το τέλος του χρόνου: 1. Nα βγει ραντεβού 2. Να αποκτήσει φίλους 3. Να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με παρέα 4. Να αποκτήσει κατοικίδιο 5. Να κάνει κάτι που την ευχαριστούσε όταν ήταν παιδί 5. Να διαβάσει ένα αγαπημένο της βιβλίο. Η Κάρι στην αρχή απορρίπτει την ιδέα, στην πορεία όμως θα δει τον εαυτό της να αλλάζει με τρόπο που ποτέ δεν πίστευε ότι θα ήταν δυνατόν…

Παίζουν: Μπελ Πάουλι, Νέιθαν Λέιν, Γκάμπριελ Μπερν, Βανέσα Μπάγιερ, Τζέισον Ρίτερ, Κόλιν Ο Ντόναχιου, Ουίλιαμ Μόζλι

*ΕΡΤ2, Σάββατο 15/2 στις 23:00

«Κακή τύχη» (2014) σε σκηνοθεσία Matt Shakman

‘O Dwayne McLaren ψάχνει έναν τρόπο να ξεφύγει από την μικρή πόλη που ζει στο Cut Bank. Όταν βρίσκεται στο λάθος τόπο τη σωστή στιγμή και γίνεται μάρτυρας ενός φόνου που τυχαία τον κινηματογραφεί νιώθει πως αυτή είναι η ώρα να κυνηγήσει τη μεγάλη ζωή.

Παίζουν: Michael Stuhlbarg, Bruce Dern, John Malkovich

*ΕΡΤ3, Σάββατο 15/2 στις 22:30

«Η πύλη του πολεμιστή» (2016) σε σκηνοθεσία Ματίας Χάουν

Ο πραγματικός κόσμος είναι σκληρός για τον Τζακ Μπρόνσον. Η μητέρα του παλεύει για να πληρώσει τους λογαριασμούς και αυτός καταδυναστεύεται από τους νταήδες στο σχολείο του. Έτσι, προτιμά να δραπετεύει στον εικονικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, μέσω του ατρόμητου άβαταρ του, τον Μαύρο Ιππότη. Όταν στα χέρια του πέφτει ένα μυστηριώδες κινεζικό κιβώτιο, ο νεαρός θα μεταφερθεί πίσω στην αρχαία Κίνα. Εκεί, θα πρέπει να βοηθήσει τον πολεμιστή Ζάο να απελευθερώσει την όμορφη πριγκίπισσα Σου Λιν από τον δαιμονικό πολέμαρχο Αρούν. Τώρα ο Τζακ πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί τις τεχνικές, που έμαθε από τα παιχνίδια, για να γίνει ένας αληθινός ήρωας.

Παίζουν: Ντέιβ Μπαουτίστα, Μαρκ Τσάο, Νι Νι, Ουράια Σέλτον

*Star , Σάββατο 15/2 στις 21:00

«Η Ωραία των Αθηνών» (1954) σε σκηνοθεσία Νίκος Τσιφόρος

Ο κύριος Ζάχος, πρόεδρος του Ηθικοπλαστικού Σωματείου «Πνεύμα και Ηθική», κληρονομεί με διαθήκη, από ένα θείο του, ένα μεγάλο ποσό, με την προϋπόθεση όμως να παντρευτεί την σπιτονοικοκυρά του μακαρίτη τη δεσποινίδα Αριστέα… Άσχημη και αρκετά μπασμένη στα χρόνια, τη βλέπει σαν «ρετσινόλαδο»…

Παίζουν: Μίμης Φωτόπουλος, Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Σταυρίδης, Σπεράντζα Βρανά

*Open , Σάββατο 15/2 στις 21:00

«Γιορτή της Μητέρας» (2016) σε σκηνοθεσία Γκάρυ Μάρσαλ

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και κάποιες μαμάδες, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη δύναμη της μητρικής αγάπης απέναντι στα πρόσωπα που αγαπούν, αλλά και μεταξύ τους. Μια εβδομάδα απομένει μέχρι τη γιορτή της πιο γλυκιάς, απρόβλεπτης και αφανούς ηρωϊδας της ζωής όλων, αλλά δεν έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο, ούτε τα ίδια μέσα για να το δείξουν. Κι εκεί είναι που ξεκινά το μπέρδεμα – μόνο που κανείς δε βιάζεται να το ξεμπερδέψει… Μετά τις σχετικά πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες «Valentine?s Day» και «New Year?s Eve», ο σκηνοθέτης του «Pretty Woman», Γκάρυ Μάρσαλ, επανέρχεται με ένα all-star-cast για το μεγαλύτερο αστέρι στη ζωή όλων. Η «Γιορτή της Μητέρας» δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστική.

Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέιτ Χάντσον, Τζέισον Σουντέικις, Τίμοθι Όλιφαντ

*Alpha Σάββατο 15/2 στις 22:00

«Τα Κακά Παιδιά 2» (2003) σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

O Mάικ Λόουρι και ο Μάρκους Μπένετ, αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών του Μαϊάμι, είναι επικεφαλής μιας ομάδας που προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση διακίνησης χαπιών “έκσταση”. Η έρευνα τους οδηγεί σε έναν άπληστο νονό, που επιδιώκοντας την αποκλειστικότητα του εμπορίου ναρκωτικών σε όλη την πόλη, έχει προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο στον υπόκοσμο. Ταυτόχρονα, μια δυνατή ερωτική έλξη αναπτύσσεται ανάμεσα στον Μάικ και τη Σιντ, την αδελφή του Μάρκους.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Γκάμπριελ Γιούνιον.

*Ant1 Σάββατο 15/2 στις 22:30

«Δύο Εβδομάδες Προθεσμία» (2002) σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς

Ο Χιου Γκραντ και η Σάντρα Μπούλοκ, είναι οι δύο κυριότεροι λόγοι που αξίζει να παρακολουθήσετε αυτή τη συμπαθητική κομεντί.  Η Λούσι, μια ακτιβίστρια δικηγόρος, παρότι ενάντια στις πεποιθήσεις της, δέχεται να δουλέψει για λογαριασμό του Τζορτζ, ενός εγωκεντρικού και ανεύθυνου πλεϊμπόι. Ο Τζορτζ όμως την ενοχλεί για να του ρυθμίσει και τα πιο ασήμαντα ζητήματα της προσωπικής του ζωής.  η Λούσι θα φτάσει στα όρια της αντοχής της με τις υπερβολικές απαιτήσεις του εργοδότη της και θα αναγκαστεί να του δώσει δύο εβδομάδες προθεσμία για να βρει την αντικαταστάτριά της.

Παίζουν: Χιου Γκραντ, Σάντρα Μπούλοκ, Αλίσια Γουίτ.

*Open Σάββατο 15/2 στις 23:00