4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αν δεν κανόνισες κάτι για σήμερα, μην ανησυχείς. Μπορείς πάντα να δεις μια από τις παρακάτω ταινίες στην μικρή οθόνη.

Ο Διαχειριστής (2009)  σε σκηνοθεσία Περικλή Χούρσογλου

Ο Παύλος είναι ένας τυπικός Έλληνας μεσοαστός, κοντά στα 50. Έχει δύο παιδιά τα οποία κάθε πρωί πηγαίνει σχολείο, την πολυκατοικία όπου είναι διαχειριστής, την αποχέτευση ξεχαρβαλωμένη, τη μάνα του που δεν εννοεί να καταλάβει πως ο γιος της είναι παντρεμένος με άλλη γυναίκα, τη γυναίκα του που έπειτα από 10 χρόνια γάμου τον νιώθει ολοένα να απομακρύνεται. Όμως ο Παύλος έχει ένα όραμα, να κάνει αυτόν τον μικρό κόσμο καλύτερο! Μέσα σε όλα αυτά μια κοπέλα, η Γιάννα, με τα μισά χρόνια του Παύλου, πρώτη θ? αγγίξει το χέρι του και για πρώτη φορά ο Παύλος θα φιλήσει μια άλλη γυναίκα. Ο Παύλος σταδιακά θα αγγίξει τα όριά του, όμως, παράλληλα θα ανακαλύψει πως η λύση που ψάχνει, βρίσκεται μέσα του. Θέλοντας να μιλήσει για καθημερινές καταστάσεις, οικείες συμπεριφορές και στιγμές που μπορούν να καθορίσουν τη ζωή μας, ο Περικλής Χούρσογλου δημιούργησε μια ταινία με άξονα την οικογένεια. Πρωτοτύπησε, επιλέγοντας για πρωταγωνιστή μια πραγματική οικογένεια, τη δική του, κρατώντας ο ίδιος τον βασικό ρόλο. Η ταινία τιμήθηκε με το Βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών (FIPRESCI), στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2009.

Παίζουν: Περικλής Χούρσογλου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Κώστας Βουτσάς, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Κατερίνα Γιουλάκη, Κωνσταντίνος Χούρσογλου, Ιορδάνης Χούρσογλου, Νίκος Γεωργάκης

*ΕΡΤ2, Τρίτη 25/2 στις 22:00

Catwoman (2004) σε σκηνοθεσία Πιτόφ

Η ντροπαλή και ευαίσθητη Πέισενς Φίλιπς αισθάνεται άσχημα ακόμη και για την ίδια της την ύπαρξη! Μια κοπέλα διακριτική και ήσυχη, που φροντίζει να είναι πρόθυμη και ευχάριστη με όλους, δουλεύει ως γραφίστρια στο ατελιέ μιας εταιρείας καλλυντικών αληθινό μεγαθήριο, της Χέντερ Μπιούτι, την οποία διευθύνει ο δεσποτικός Τζορτζ Χέντερ μαζί με τη γυναίκα του, το σούπερ-μόντελ Λόρελ. Όταν η Πέισενς, από καθαρή σύμπτωση, ανακαλύπτει ένα σατανικό μυστικό, που κρύβεται πίσω από ένα αντι-γηραντικό προϊόν της εταιρείας το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, βρίσκεται παγιδευμένη στα δίχτυα μιας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Μπέντζαμιν Μπρατ, Σάρον Στόουν

*Open, Τρίτη 25/2 στις 21:00

S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης (2003) σε σκηνοθεσία Κλαρκ Τζόνσον 

Ο βετεράνος διοικητής Χόντο αναλαμβάνει να «στρατολογήσει» και να εκπαιδεύσει πέντε από τους καλύτερους αστυνομικούς του Λος Άντζελες, συγκροτώντας μια νέα «Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης». Πρώτη της αποστολή θα είναι να παραδώσει έναν επικίνδυνο «βαρόνο» ναρκωτικών στα χέρια των Ομοσπονδιακών. Όταν όμως εκείνος θα προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον καταφέρει να τον ελευθερώσει, η Ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει τους αδίστακτους κυνηγούς της αμοιβής.

Παίζουν: Σάμιουελ Τζάκσον, Κόλιν Φάρελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, LL Cool J, Ολιβιέ Μαρτίνεζ

*ΣΚΑΪ, Τρίτη 25/2 στις 23:00

Machete (2010) σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ

Παγιδευμένος σε μια συνωμοσία την οποία έχει στήσει ένας υπερσυντηρητικός γερουσιαστής, ο πρώην Μεξικάνος αστυνομικός και κατάδικος Ματσέτε αναζητά τους υπεύθυνους, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο έμπορος ναρκωτικών που σκότωσε την οικογένειά του.

Παίζουν: Στίβεν Σίγκαλ, Τζέσικα Άλμπα, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

*Mega, Τρίτη 25/2 στις 00:00