Έρχονται Anser και Eversor στη σκηνή του 42ου River Party

Θα είναι μια βραδιά, με μυστικιστική αίσθηση χάρη των μελωδιών του Eversor και έναν Anser να τραγουδά σαν να μην υπάρχει αύριο.

Χρόνια τώρα όσες δουλειές έχουν παρουσιάσει μαζί είναι ολοκληρωμένες και η προσπάθεια είναι εμφανώς συντονισμένη. Και σίγουρα η στάση τους γενικότερα στην εγχώρια σκηνή και το επίπεδο και των δύο τους έχει κάνει να ξεχωρίσουν και γι’ αυτό έχουν κερδίσει μακροβιότητα. Ο λυρισμός και η δυναμική του Anser κουμπώνει τόσο ταιριαστά με την κινηματογραφική χροιά της μουσικής του Eversor. Οι παραγωγές των κομματιών κινούνται σε σκοτεινά, ατμοσφαιρικά μονοπάτια, σε πιο progressive ήχους, είτε σε 90’s αισθητική και boom bap. Kάποιες στιγμές εκρήγνυται ο ογκώδης ήχος με μπάσα και ντραμς, αλλά ισομοιράζεται ιδανικά με διαδοχικές αλλαγές, δημιουργώντας με εξαιρετική επιδεξιότητα νηνεμία και κάνοντας την φιλόδοξη μυστικότητα να θριαμβεύει. Με την άψογη προοπτική του δημιουργεί ήχους που κοιτάζουν στο παρελθόν και την ίδια στιγμή σε ταξιδεύουν χτίζοντας χρόνους που ακόμα δεν έχουν έρθει.

Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε αυτό το δίδυμο, που μιλάει κατευθείαν στις ραπ καρδιές μας, οπότε…παιδιά ας ανηφορίσουμε όλοι στο 42ο River Party για να απολαύσουμε Anser και Eversor.