3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ακόμα μια καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε. Και τι καλύτερο, αφού είσαι κλεισμένος στο σπίτι, να διαλέξεις μια από τις παρακάτω ταινίες και να χαλαρώσεις στον αναπαυτικό σου καναπέ.

«Jack Reacher: Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω» (2016) σε σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ

Ο κεντρικός ήρωας, ο πρώην ταγματάρχης Τζακ Ρίτσερ, “ο ήρωας του σκεπτόμενου αναγνώστη”, εμπειροπόλεμος, τολμηρός, ευφυής και λιγόλογος, ο πιο γοητευτικός “σκληρός” της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας αυτή τη φορά καλείται να επιστρέψει στην παλιά του στρατιωτική βάση προκειμένου αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με το τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία δύο στρατιωτών και να αποκαταστήσει την τιμή της ταγματάρχη Τέρνερ που, άδικα, κατηγορείται για κατασκοπεία. Η άφιξη του Τζακ Ρίτσερ στη βάση πυροδοτεί μια σειρά από εκρηκτικές εξελίξεις, κι αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια εύκολη υπόθεση, μοιάζει τώρα να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Ρόμπερτ Νέπερ, Κόμπι Σμόλντερς, Άλντις Χοντζ.

*Open, Δευτέρα 16/3 στις 21:00

«Αλεπού» (2016) σε σκηνοθεσία Λέντζου Ζακλίν

Aθήνα, καλοκαίρι. Μετά από καβγά με τη μάνα του, ο Στέφανος, κλείνει τη ραπ και μένει μόνος στο σπίτι με τα αδέρφια του και το άρρωστο σκυλί τους, τη Λούση. Κανείς τους δεν ξέρει ακόμη, ότι πρόκειται για την τελευταία, ανάλαφρη μέρα της ζωής τους. Ήδη όλα έχουν αλλάξει.

Παίζουν: Ζεγκίνογλου Νίκος, Κουρούμπαλης Λύσανδρος, Τσερνιάφσκι Νότα, Ζησούδη Κατερίνα, Χολέζα Μιχαέλα.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 16/3 στις 22:00

«Ασύλληπτη Συμμορία» (2010) σε σκηνοθεσία Τζον Λάσενχοπ

Μια ομάδα κακοποιών με ειδίκευση στις κλοπές και τις διαρρήξεις καταφέρνει πάντα να ξεφεύγει από την αστυνομία. Χτυπούν πάντα μετά από λεπτομερή σχεδιασμό και σε αραιά διαστήματα, αρπάζοντας μεγάλα ποσά, που τους επιτρέπουν να ζουν στη χλιδή. Ένας παλιός τους συνεργάτης όμως, που μόλις βγήκε από τη φυλακή τους πλησιάζει με ένα δελεαστικότατο σχέδιο για μια ληστεία 25 εκατομμυρίων δολαρίων, με χρονικό περιθώριο μόλις λίγων ημερών. Παράλληλα, δύο αστυνομικοί έχουν αρχίσει να εντοπίζουν τα ίχνη τους.

Παίζουν: Ματ Ντίλον, Ίντρις Έλμπα, Ζόι Σαλντάνα, Πολ Γουόκερ, Κρις Μπράουν

*ΣΚΑΪ, Δευτέρα 16/3 στις 22:30