Νοσοκομείο δεν δέχτηκε έγκυο μόλις τους είπε ότι είναι από Καστοριά

Μια άκρως απαράδεκτη συμπεριφορά αντιμετώπισε μια νεαρή κάτοικος Καστοριάς, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μετά τις εξελίξεις με το θέμα του Κορωνοϊού δεν την δέχεται κανένα νοσοκομείο.

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η 27χρονη απευθύνθηκε στο νοσοκομείο των Γρεβενών όπου έκλεισε ραντεβού, αλλά και εκεί όπως ανέφερε στον Kastoria Fm 9.15, ο γιατρός στάθηκε σε μία εξέταση που θα έπρεπε να έχει κάνει και στην ουσία δεν θα μπορούσε να την εξετάσει.

Επίσης η νεαρή όταν ανέφερε ότι είναι από την Καστοριά, κάποιες γυναίκες που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά,  έφυγαν στο τέλος του διαδρόμου. ”Με το που άκουσαν ότι είμαι από Καστοριά, έφυγαν στο τέλος του διαδρόμου λες και ήμουν καμία λεπρή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν μπήκε στον κόπο να καλέσει στο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων, καθώς μια άλλη έγκυος την αποθάρρυνε λέγοντας της: ”Και εγώ μόλις είπα ότι είμαι από Καστοριά ένιωσα λες και είμαστε λεπροί. Βρήκαν δικαιολογία για να μην με δεχτούν, μην μπεις καν στον κόπο να πας ή να πάρεις τηλέφωνο”

kastoriaFm