Χωρίς συγγενείς η κηδεία της 41χρονης στα Κορέστεια

Απουσία συγγενών πραγματοποιήθηκε χθες στα Κορέστεια Καστοριάς η κηδεία της 41χρονης γυναίκας, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από προσβολή από τον κορωνοϊό.

Ο σύζυγός της παραμένει σε καραντίνα μαζί με τα παιδιά του. Μυστήριο παραμένει πώς η άτυχη γυναίκα νόσησε από κορωνοϊό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε ταξιδέψει εκτός του χωριού. Σημειώνεται πως στην κατηγορία των ορφανών κρουσμάτων ανήκουν πολλοί ασθενείς στον νομό Καστοριάς.

Σήμερα, επιβεβαιώθηκε ακόμη ένα κρούσμα στον νομό Καστοριά αυξάνοντας τον αριθμό των ασθενών στα 29. Από τους ασθενείς, δέκα νοσηλεύονται στην Καστοριά, ενώ τρεις στο ΑΧΕΠΑ. Η Καστοριά μετρά δυστυχώς τέσσερις νεκρούς μετά τον θάνατο της 41χρονης.

Η 41χρονη, μητέρα τριών παιδιών από τα Κορέστεια εξέπνευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και είναι το νεότερο θύμα του κορωνοϊού όπως έγινε γνωστό κατά τη νεκροψία- νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 41χρονη μητέρα είχε χρόνιο άσθμα, παρουσίασε συμπτώματα και απευθυνόμενη στον ΕΟΔΥ έλαβε τη σύσταση να μείνει στο σπίτι της σε καραντίνα, μακριά από τα παιδιά και το σύζυγό της. Η 41χρονη μιλούσε και με τον οικογενειακό γιατρό ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, της είχε συστήσει να μείνει στο σπίτι.

Ωστόσο η υγεία της γυναίκας επιδεινώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο να την παραλάβει, άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της.

Voria