Προστατευτικό υλικό παρέδωσε στο Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς

Σήμερα, Τετάρτη 25η Μαρτίου 2020, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς παρέδωσε 300  ολόσωμες στολές υψηλής προστασίας και μάσκες προστασίας ματιών στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για την διευκόλυνση του έργου που επιτελεί ως  προς την αντιμετώπιση των  ύποπτων περιστατικών Κορωναϊού-Covid19. Τις στολές παρέλαβε αργά χθες το βράδυ από  Κοζάνη, όχημα και προσωπικό της υπηρεσίας.

3η Παράδοση Υλικού στο ΕΚΑΒ από την Π.Ε. Καστοριάς

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συνεχίζοντας την προσπάθεια υποστήριξης των δομών που έχουν ανάγκη από υγειονομικό υλικό, παρέδωσε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 25η Μαρτίου, στο ΕΚΑΒ Καστοριάς 100 ολόσωμες στολές υψηλής προστασίας, τις οποίες προμηθεύτηκε με δική της μέριμνα, για την υποστήριξη του δύσκολου έργου που επιτελεί ασταμάτητα.

Παράλληλα, δόθηκαν 270 προστατευτικά εσωτερικής επένδυσης μιας χρήσης για τα ασθενοφόρα, δ ω ρ ε ά από την εταιρεία Λιαχόπουλος Κωνσταντίνος.

Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρεία του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την άμεση ανταπόκρισή και παροχή δωρεάν βοήθειας στο τρόπο απολύμανσης των ασθενοφόρων. Αλλά και την μεταφορική εταιρεία Textil Trans- Κράγιας Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, η οποία είναι έτοιμη να μας βοηθήσει στην δωρεάν μεταφορά υλικού, όταν απαιτηθεί.

Η ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τους Καστοριανούς επιχειρηματίες συνεχίζεται. Δείχνει πως αυτές τις στιγμές πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά.