Έρχεται να βοηθήσει στο Νοσοκομείο ο Πνευμονολόγος Κωνσταντίνος Κοσμίδης

Έχω διαβεβαιώσεις πως σύντομα στο Νοσοκομείο Καστοριάς θα έρθει μόνιμος Πνευμονολόγος. Πέραν αυτού μετά από συζήτηση που είχα με τον φίλο συνάδελφο Κώστα Κοσμίδη κι αφού του εξέθεσα την δύσκολη κατάσταση που περνάμε,με ενθουσιασμό προσφέρθηκε να βοηθήσει. Έτσι σε συνεννόηση μου με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ από 1 Απριλίου και για ένα τουλάχιστον μήνα θα επιστρέψει στην Καστοριά.Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για την ανθρωπιά και τον αλτρουϊσμό του.

Συνεχίζω τις προσπάθειες ενημέρωσης της κυβέρνησης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.Έτσι αύριο Πέμπτη 26/3 θα μιλήσω το πρωί στην τηλεόραση στις 6.45 στο OPEN και στις 10.30 στο ΣΚΑΪ.

Ζήσης Τζηκαλάγιας


Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Πνευμονολόγο Κωνσταντίνο Κοσμίδη, καθώς εκδήλωσε ενδιαφέρον να υποστηρίξει το έργο του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή.

Πρόκειται για ιατρό που υπηρετεί στο Νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ εργαζόταν στο παρελθόν στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Πρόθεσή του είναι να υποβάλλει αίτημα στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, ώστε από 1 Απριλίου 2020  να στηρίξει με τις υπηρεσίες του παλιούς συναδέλφους ιατρούς και νοσηλευτές, για όσο διάστημα χρειαστεί.