6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι προτάσεις να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη αφού θα μείνεις σπίτι.

«xXx: Επανεκκίνηση» (2017) σε σκηνοθεσία Ντι Τζέι Καρούζο

Πρώην αθλητής των extreme-sport κι έπειτα υπερ-πράκτορας, ο Ξάντερ Κέιτζ θεωρούνταν νεκρός, αλλά απλά βρίσκονταν σε αυτοεξορία. Βγαίνοντας από αυτή, τον περιμένει ο θανάσιμος πολεμιστής Ξιάνγκ και η ομάδα του, σε μια κούρσα για να ανακτηθεί ένα φαινομενικά ασταμάτητο υπερόπλο, γνωστό ως το Κουτί της Πανδώρας. Ο Ξάντερ επιστρατεύει μια νέα ομάδα υπάκουων συντρόφων, και βρίσκεται διαμέσου συνομωσίας που φτάνει ως τα υψηλότερα κλιμάκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Ντόνι Γεν, Ντιπίκα Παντούκον, Κρις Γου.

*Open, Δευτέρα 30/3 στις 21:00

«Κρίμα το Μπόι σου» (1970) σε σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ο Μάριος βγαίνει από τη φυλακή κι ένας σοφέρ τον παραλαμβάνει και τον οδηγεί σε μια βίλα, όπου η χήρα του φίλου του, η Δανάη, τον πληροφορεί ότι ο άντρας της έκανε μεγάλη περιουσία και πεθαίνοντας, τον όρισε κληρονόμο του.

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Ανδρέας Μπάρκουλης, Άρτεμις Τσάρμη, Άγγελος Μαυρόπουλος.

*Ant1, Δευτέρα 30/3 στις 21:00

«Ο Τελευταίος Επιζών» (2007) σε σκηνοθεσία Σκοτ Γουάιπερ

Ο Τζο Κόνραντ είναι ένας θανατοποινίτης που περιμένει την ημέρα της εκτέλεσής του σε μια φυλακή της Κεντρικής Αμερικής. Ένας πλούσιος τηλεοπτικός παραγωγός θα «αγοράσει» τον Τζο και άλλους εννέα θανατοποινίτες και θα στήσει γύρω τους ένα τηλεοπτικό σόου. Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι θανατοποινίτες θα πρέπει να αλληλοσκοτωθούν, ενώ όποιος επιζήσει θα κερδίσει την ελευθερία του.

Παίζουν: Στιβ Όστιν, Βίνι Τζόουνς, Νέιθαν Τζόουνς, Ρικ Χόφμαν.

*ΣΚΑΙ, Δευτέρα 30/3 στις 22:30

«DE-LOVELY» (2004) σε σκηνοθεσία Ίρβιν Γουίνκλερ

To «De-Lovely», σκηνοθετημένο από τον βραβευμένο με Όσκαρ Ίρβιν Γουίνκλερ, είναι ένα αυθεντικό μουσικό πορτρέτο ενός εκ των μεγαλύτερων συνθετών του κόσμου, του Κόουλ Πόρτερ, μια ταινία γεμάτη με τα αξέχαστα τραγούδια του. Στην ταινία, ο Πόρτερ αναπολεί τη ζωή του σα να ήταν ένα από τα πιο θεαματικά θεατρικά του έργα με τους ανθρώπους και τα γεγονότα της ζωής του να γίνονται οι ηθοποιοί και η δράση του έργου. Μέσα από επιτυχίες, όπως τα «Night And Day», «It’s De-lovely» και «Still Of The Night», το περιπετειώδες, ακραίο παρελθόν του Πόρτερ έρχεται στο φως, συμπεριλαμβανομένης και της βαθιά περίπλοκης σχέσης του με τη γυναίκα και μούσα του, τη Λίντα Λι Πόρτερ.

Παίζουν: Κέβιν Κλάιν, Άσλεϊ Τζαντ, Τζόναθαν Πράις, Σάντρα Νέλσον, Kέβιν Μακνάλι, Κιθ Άλεν, Τζέιμς Γουίλμπι.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 30/3 στις 23:00

«Χωρίς Διέξοδο» (2015) σε σκηνοθεσία John Erick Dowdle

Το γεμάτο ένταση θρίλερ «No Escape» διηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού επιχειρηματία (Όουεν Ουίλσον), ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες.

Παίζουν: Owen Wilson(Jack Dwyer), Lake Bell(Annie Dwyer), Sterling Jerins(Lucy Dwyer), Claire Geare(Beeze Dwyer).

*Open, Δευτέρα 30/3 στις 23:00

«Περιοχή Υψηλού Κινδύνου» (2018) σε σκηνοθεσία Λιν Όεντινγκ

Ο Τζο Μπρέιβεν είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας υλοτομίας ο οποίος ζει ήρεμα με την οικογένειά του στον Καναδά. Όταν μετά από ένα ατυχές περιστατικό, ο πατέρας του βρεθεί στο νοσοκομείο, η οικογένεια θα αποφασίσει να κάνει μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις της, για να βρεθούν όλοι μαζί στο απομονωμένο καταφύγιό τους στο βουνό. Εκεί, όμως, θα βρεθούν αντιμέτωποι με επικίνδυνους εμπόρους ναρκωτικών οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την επιχείρηση του Τζο ως βιτρίνα για τη διακίνηση των παράνομων ουσιών τους. Τα έβαλαν όμως με τον λάθος άνθρωπο. Ο Τζέισον Μομόα σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο δύναμης και αποφασιστικότητας με φόντο ένα σκηνικό απόλυτης περιπέτειας που κόβει την ανάσα.

Παίζουν: Τζέισον Μομόα, Γκλάρετ Ντίλαχαντ, Στίβεν Λανγκ, Ζιλ Βάγκνερ, Μπρένταν Φλέτσερ.

*Alpha, Δευτέρα 30/3 στις 23:40