6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι προτάσεις να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Wonder Woman» (2017) σε σκηνοθεσία Πάτι Τζέκινς

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο (το 1ο παγκόσμιο πόλεμο) που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

Παίζουν: Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Κόνι Νίλσεν, Ρόμπιν Ράιτ.

*Star, Πέμπτη 2/4 στις 21:00

«Άπιστη» (2002) σε σκηνοθεσία Άντριαν Λιν

Μια τριανταπεντάχρονη παντρεμένη γυναίκα, η Κόνι Σάμνερ, ζει τον ευτυχισμένο γάμο της μέχρι που θα βρεθεί στο δρόμο της ένας άγνωστος γοητευτικός άντρας. Ένας απρόσμενος και θυελλώδης δεσμός με τον όμορφο και αρκετά νεότερό της άντρα θα τινάξει στον αέρα τη σχέση της με τον σύζυγό της Έντουαρντ.

Ηθοποιοί: Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντάιαν Λέιν, Όλιβιε Μαρτίνεζ.

*Open, Πέμπτη 2/4 στις 21:00

«Ο Θησαυρός» (2017) σε σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης, η προσφάτως χήρα, Θεώνη Κανελοπιπεράκη, προσπαθεί να κρατήσει όρθιο τον ξενώνα που άφησε πίσω του ο μακαρίτης μαζί με τα χρέη του. Καθώς όμως τα δωμάτια δεν ενοικιάζονται εύκολα, αρχίζει να διαδίδει με τη βοήθεια της ανιψιάς της, Λουκίας, πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό από την περίοδο της Κατοχής. Πολύ σύντομα, ο ξενώνας αρχίζει να κατακλύζεται από θησαυροθήρες. Ανάμεσά τους, ένας άντρας ισόβια ερωτευμένος με την Θεώνη, ένας ζηλιάρης ιδιοκτήτης πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών με την Ιταλίδα-καλλονή γυναίκα του, αλλά και ο τοπικός μαφιόζος, που στο πίσω μέρος του μυαλού του βλέπει εκεί ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Όλοι τους όμως υπολογίζουν χωρίς… την ξενοδόχο, που έχει στο μυαλό της το δικό της σχέδιο.

Παίζουν: Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Φαίη Ξυλά, Παύλος Χαϊκάλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Δωροθέα Μερκούρη, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Τζουμάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Μουτίδου, Μάγδα Πένσου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Στικούδη, Σπύρος Φωκάς.

*Alpha, Πέμπτη 2/4 στις 21:50

«Οριακές Διαπραγματεύσεις» (1998) σε σκηνοθεσία Γκάρι Γκρέι

Ένας καταξιωμένος διαπραγματευτής της αστυνομίας πέφτει θύμα μιας ομάδας διεφθαρμένων συναδέλφων του, οι οποίοι τον κατηγορούν ψευδώς για τη δολοφονία του καλύτερού του φίλου. Προσπαθώντας να βρει το δίκιο του, αποφασίζει να συγκεντρώσει ομήρους σε έναν ουρανοξύστη ώστε να αναγκάσει την αστυνομία να στείλει δεύτερο διαπραγματευτή για να τους σώσει. Ελπίζει ότι μέσω του δεύτερου διαπραγματευτή ίσως καταφέρει να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τη συνωμοσία εναντίον του προτού να είναι πολύ αργά.

Παίζουν: Σάμιουελ Τζάκσον, Κέβιν Σπέισι, Ντέιβιντ Μορς, Τζον Σπένσερ, Πολ Τζιαμάτι.

*ΣΚΑΪ, Πέμπτη 2/4 στις 22:30

«Toni Erdmann» (2016) σε σκηνοθεσία Μάρεν Άντε

Ο αιώνια πλακατζής Βίνφριντ λατρεύει να ενοχλεί την κόρη του. Τρυπώνει στη ζωή της, στις συναντήσεις και στις εξόδους της, προσπαθώντας να την πλησιάσει. Ενοχλημένη, του ζητά να σταματήσει. Τότε συστήνεται το alter ego του Βίνφριντ, ο Τόνι Έρντμαν. Ο Τόνι είναι ένας περίεργος τύπος με κακό κοστούμι, τραγική περούκα κι ακόμη χειρότερη οδοντοστοιχία. Όσο πιο εκκεντρικός γίνεται, τόσο η κόρη του φαίνεται να ανταποκρίνεται.

Παίζουν: Πέτερ Σιμόνισεκ, Σάντρα Χίλερ, Μίκαελ Βίτενμπορν, Τρίσταν Πούτερ, Ίνγκριντ Μπίζου, Βλαντ Ιβάνοφ, Τόμας Λόιμπλ, Βικτόρια Κόσιας.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 2/4 στις 23:00

«Δύσκολος Στόχος 2» (2016) σε σκηνοθεσία Ροέλ Ρεϊνέ

Ο Γουές είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, που όμως έχει χάσει την υπόληψή του και έχει πια αποσυρθεί. Η πρόταση να αγωνιστεί ξανά με αμοιβή χιλιάδες δολάρια στη Μιανμάρ, είναι σχεδόν μονόδρομος για εκείνον και την καριέρα του. Όταν φτάνει εκεί αντιλαμβάνεται πως είναι απλά το θύμα ενός ανθρωποκυνηγητού, που έχει ξεκινήσει, χωρίς να το ξέρει. Σύντομα, ο ίδιος θα πρέπει να σώσει τη ζωή του από τους διώκτες του, αντιστρέφοντας τους όρους και κάνοντάς τους εκείνους θύματά του…

Παίζουν: Σκοτ Άντκινς, Ρόμπερτ Νέπερ, Ρόνα Μίτρα.

*Star, Πέμπτη 2/4 στις 00:00