8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Απόλαυσε σινεμά στην οθόνη της τηλεόρασης σου βράδυ Σαββάτου στο σπίτι.

«Τζακ Ποτ στον Έρωτα» (2008) σε σκηνοθεσία Τομ Βον

Μια ξέφρενη νύχτα στο Λας Βέγκας τελειώνει βρίσκοντας τους άγνωστους μέχρι χθες Τζακ και Τζόι παντρεμένους και πλούσιους. Αποφασίζουν να χωρίσουν και να μοιραστούν το ποσόν, αλλά ο δικαστής έχει διαφορετική γνώμη.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Άστον Κάτσερ, Ρομπ Κόρντρι.

*Open, Σάββατο 4/4 στις 21:00

«Οι Κρουντς» (2013) σε σκηνοθεσία Κρις Σάντερς, Κερκ Ντε Μίκο

Η ιστορία των Κρουντς, της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μια άγνωστη, μέχρι σήμερα, εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο. Μια δύσκολη εποχή, όπου η Μητέρα Φύση έκανε πολλά και διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού για την οικογένεια Κρουντς, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται από μια τρομακτική, φυσική απειλή. Έχοντας χάσει το αγαπημένο τους καταφύγιο, οι Κρουντς καλούνται να περιπλανηθούν σε έναν κόσμο γεμάτο με ξεχωριστά αλλά και επικίνδυνα πλάσματα. Έτσι ξεκινούν μια δύσκολη περιήγηση  και σιγά – σιγά, χωρίς να το καταλάβουν, η ζωή τους θα αλλάξει τόσο πολύ, που ακόμη και οι ίδιοι δεν θα αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους.  Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση, ο πατριάρχης της οικογένειας Γκρουγκ σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι, που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του, την Έπ. Η σπουδαιότητα της ιστορίας φαίνεται να είναι τεράστια, καθώς αν οι Κρουντς δεν καταφέρουν να «εξελιχθούν», τότε τόσο οι ίδιοι, όσο και το ανθρώπινο είδος, θα γίνουν προϊστορία!

*Star, Σάββατο 4/4 στις 21:00

«Ξενοδοχείο για Τέρατα» (2012) σε σκηνοθεσία Τζέντι Ταρτακόφσκι

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Δράκουλα τον οδήγησε στην δημιουργία ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου- επιτέλους- όλα τα ταλαιπωρημένα τέρατα μπορούν να περάσουν ξεκούραστες και ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από τους σιχαμένους ανθρώπους. Οι κρατήσεις για ένα συγκεκριμένο σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερες και γεμάτες από ξεχωριστούς καλεσμένους, καθώς η κορούλα του κλείνει τα 118 χρόνια της. Ο Αόρατος ‘Ανθρωπος,  η Μούμια, ο Φρανκεστάιν καταφθάνουν και είναι έτοιμοι για ξέφρενο πάρτι. Ο Τζόναθαν, όμως, έναν περιπλανώμενος ταξιδιώτης βρίσκεται τυχαία στο ξενοδοχείο και είναι σαν την μύγα μες το γάλα… Πως θα καταλήξει άραγε αυτό το σαββατοκύριακο;

Ακούγονται οι ηθοποιοί : Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, ‘Αγγελος Λιάγκος, Ηλίας Ζερβός, Γιώργος Πετρόχειλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Ντορίνα Θεοχαρίδου.

*Mega, Σάββατο 4/4 στις 21:00

«Eat Pray Love» (2010) σε σκηνοθεσία Ράιαν Μέρφι

Καταλαβαίνοντας ότι έχει εγκλωβιστεί σε έναν τυπικό γάμο, η Λιζ αποφασίζει να χωρίσει και να ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη ένα ταξίδι στον κόσμο, προκειμένου να βρει την εσωτερική ισορροπία και τον πραγματικό εαυτό της.

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζέιμς Φράνκο.

*Ant1, Σάββατο 4/4 στις 21:45

«Κολύμπα μικρό μου ψαράκι, κολύμπα» (2013) σε σκηνοθεσία Lola Bessis, Ρούμπεν Αμάρ

Η Παριζιάνα Λιλάς (Μπεσίς) είναι κόρη πολύ γνωστής ζωγράφου, αλλά δεν θέλει να γίνει το παροιμιώδες μήλο κάτω απ? τη μηλιά. Θέλει να χαράξει το δικό της δρόμο στον χώρο των εικαστικών. Παρά τις μητρικές ενστάσεις, φεύγει για Νέα Υόρκη με σκοπό να κατακτήσει το (αμερικανικό) όνειρό της μέσα από τα πειραματικά βίντεο που φτιάχνει. Και καθώς η Λιλάς πασχίζει να βρει μια γκαλερί που θα δεχτεί την τέχνη της, καταλήγει στο διαμέρισμα του Λίγουαρντ (Ντέφα), ενός αντεργκράουντ μουσικού και πατέρα μιας πολύ απαιτητικής ανήλικης κόρης… Η γνωριμία της εκκολαπτόμενης εικαστικού με αυτόν τον … αλλόκοτο Νεοϋορκέζο, θα αλλάξουν τη ζωή της νεαρής Παριζιάνας δια παντός. Κομεντί γεμάτη μουσική και αρτιστίκ αντισυμβατικότητα που συνιστά το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ζεύγους Αμάρ-Μπεσίς, οι οποίοι ουσιαστικά μεταφέρουν στο σελιλόιντ τη δική τους προσωπική εμπειρία από την εγκατάστασή τους στη Νέα Υόρκη και την είσοδό τους στους μποέμ, αντικαταναλωτικούς καλλιτεχνικούς κύκλους.

Παίζουν: Dustin Guy Defa, Lola Bessis, Brooke Bloom, Olivia Durling Costello, Anne Consigny.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 4/4 στις 22:00

«Οι Άθικτοι» (2011) σε σκηνοθεσία Ερίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς

Ο Φιλίπ είναι ένας πλούσιος αριστοκράτης που έχει μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο. Επιλέγει για βοηθό στην καθημερινότητά του τον Ντρις, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες των προαστίων του Παρισιού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρ όλες τις διαφορές τους, οι πρωταγωνιστές θα καταλήξουν να μοιράζονται μια αληθινή και δυνατή φιλία χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, σε μια ιστορία που εκ πρώτης όψεως μόνο αστεία δεν είναι… Οι «Άθικτοι» μιλούν για τη φιλία, τη χαρά και την απόκτηση καινούριων εμπειριών, ακόμη και μετά από μια μεγάλη ανατροπή!

Παίζουν: Φρανσουά Κλουζέ, Ομάρ Σι, Αν Λε Νι, Οντρέ Φλερό, Κλοντίλντ Μολέ.

*Alpha, Σάββατο 4/4 στις 22:00

«Αόρατο Άγγιγμα» (2000) σε σκηνοθεσία Πολ Βερχόφεν

Σε ένα στρατιωτικό εργαστήριο απορρήτων ερευνών, μια ομάδα νεαρών επιστημόνων ανακαλύπτει το ”κλειδί” που επιτρέπει στον άνθρωπο να γίνει αόρατος. Η αλαζονεία του Σεμπάστιαν Κέιν, αρχηγού της ομάδας, τον οδηγεί στο απόλυτο ρίσκο να δοκιμάσει ο ίδιος τη διαδικασία του παράτολμου αυτού πειράματος. Δυστυχώς για όλους, ο Σεμπάστιαν γίνεται όντως αόρατος και κανείς δεν είναι σε θέση να αντιστρέψει την κατάσταση. Οι συνεργάτες του προσπαθούν να φτιάξουν ένα αντίδοτο, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους. Ο αόρατος Σεμπάστιαν, όμως, εθίζεται στην νέα του ”υπόσταση”, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι η θεραπεία που αναζητούν οι συνεργάτες του, μπορεί τελικά να απειλεί τη ζωή του…

Παίζουν: Ελίζαμπεθ Σου, Κέβιν Μπέικον, Τζος Μπρόλιν, Κιμ Ντίκενς, Γρεγκ Γκράνμπεργκ, Τζόι Σλότνικ.

*Mega, Σάββατο 4/4 στις 22:50

«Άφτερλωβ (2016)» (2000) σε σκηνοθεσία Στέργιος Πάσχος

Είναι καλοκαίρι, η Αθήνα βράζει, αλλά ο τριαντάχρονος Νίκος δροσίζεται στα βόρεια προάστια, πίνοντας κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Η πισίνα δεν είναι δική του, αλλά του Σταύρου, που έχει ζητήσει από τον Νίκο να προσέχει το σπίτι και τη Λέιλα -τον σκύλο του- για το καλοκαίρι. Η ευκαιρία μοιάζει μοναδική στον άφραγκο μουσικό, που αποφασίζει να καλέσει εκεί την πρώην κοπέλα του, Σοφία, για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη. Όταν όμως η ανυποψίαστη Σοφία καταφτάνει, οι διακοπές στον παράδεισο βγαίνουν εκτός τροχιάς. Ο Νίκος την κλειδώνει στο στούντιο του σπιτιού, αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει, αν δεν μάθει τους λόγους για τους οποίους χώρισαν. Γιατί; Επειδή ακόμα δεν έχει καταλάβει. Κι αν δεν καταλάβει πώς θα την ξεπεράσει; Εγκεφαλικά. Γιατί ερωτικά την έχει ξεπεράσει. Φυσικά…

Παίζουν: Χάρης Φραγκούλης, Ηρώ Μπέζου

*ΕΡΤ2, Σάββατο 4/4 στις 23:00