5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε προτάσεις να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη αφού θα μείνεις σπίτι.

«Max Steel» (2016) σε σκηνοθεσία Στιούαρτ Χέντλερ

Η ταινία εξιστορεί την ζωή ενός φιλήσυχου 16χρονου, του Μαξ ΜακΓκραθ, που μετά την μετακόμιση της οικογένειας του σε μια καινούργια επαρχιακή πόλη, μοιάζει να χάνει την ισορροπία που είχε μέχρι πρότινος. Ανατροπή που θα γίνει ακόμη πιο έντονη, όταν μπροστά του θα εμφανιστεί ένα μυστηριώδες εξωγήινο ρομποτοειδες με το όνομα Στιλ, που όπως θα του εξηγήσει είναι απεσταλμένο για να τον προστατεύει αλλά και να του προσφέρει υπερφυσικές δυνάμεις. Ισχύ που θα χρησιμοποιήσει για να προστατέψει τον κόσμο από οποιαδήποτε απειλή εμφανιστεί.

Παίζουν: Μπέν Ουίντσελ, Άντι Γκαρσία, Μάικ Ντόιλ, Μαρία Μπέλο, Τζος Μπρένερ, Μπίλι Σλότερ.

*Open, Τετάρτη 8/4 στις 21:00

«Είκοσι γυναίκες κι εγώ» (1973) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Σε μια επιχείρηση γυναικείων εσωρούχων εργάζεται ο Κώστας Φιλίππου και είναι ο μοναδικός άντρας ανάμεσα σε πολλές γυναίκες που αποτελούν το προσωπικό της εταιρίας. Πολλές είναι αυτές που τον βλέπουν σαν υποψήφιο γαμπρό, άλλά ο Κώστας πρέπει να παντρέψει πρώτα τις δύο ανύπαντρες αδερφές του. Η Μπέτυ, μια νεαρή που εργάζεται στην επιχείρηση, είναι εκείνη που έχει κερδίσει την καρδιά του Κώστα. Όταν όμως τολμά να κάνει συζήτηση στο σπίτι του για γάμο αντιμετωπίζει την οργή της μητέρας του και των κοριτσιών…

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μπέτυ Λιβανού, Σμάρω Στεφανίδου, Ελένη Μαυρομάτη, Μαίρη Μεταξά, Καίτη Ιμπροχώρη, Λυδία Λένωση, Ειρήνη Μαρκογιάννη, Ανθή Γούναρη, Βίλμα Τσακίρη, Κατερίνα Μπούρλου, Άννα Μεταλλίδου, Χρυσή Καριόρη, Ράνια Ιωαννίδου, Έλντα Γεωργοπούλου, Μάνια Κολιανδρή, Ειρήνη Δογάνη.

*Ant1, Τετάρτη 8/4 στις 21:00

«Ο Ανθρωπος του Νοέμβρη» (2014) σε σκηνοθεσία Ρότζερ Ντόναλντσον

Ο Πίτερ Ντέβερο, πρώην πράκτορας της CIA, καλείται να μπει ξανά στο παιχνίδι της διεθνούς κατασκοπίας, όταν μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν αρχίζει τώρα να σκαρφαλώνει στην επικαιρότητα. Με το κωδικό όνομα «The November Man», η αποστολή του είναι να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ, η οποία αποτελεί πρόσωπο-κλειδί πίσω από μια συνωμοσία που τα πλοκάμια της φτάνουν πολλά χρόνια πίσω. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσει ότι αυτή η αποστολή είναι στο στόχαστρο ενός άλλου συναδέλφου της CIA. Οι υποψίες για την ύπαρξη «διπλού πράκτορα» μέσα στην υπηρεσία, τώρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, την ίδια στιγμή που το άγριο κυνήγι γάτας και ποντικού κορυφώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια πολιτική ισορροπία…

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Λιουκ Μπρέισι, Olga Kurylenko, Ελίζα Τέιλορ, Γουίλ Πάτον.

*Alpha, Τετάρτη 8/4 στις 22:45

«2:22» (2017) σε σκηνοθεσία Πολ Κάρι

Η ιστορία ακολουθεί τον Dylan Branson, έναν άνθρωπο του οποίου η ζωή εκτροχιάζεται οριστικά όταν ένα δυσοίωνο πρότυπο γεγονότων που επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα, σταματώντας ακριβώς στις 2:22 μ.μ. Όταν ερωτεύεται τη Sarah, μια όμορφη γυναίκα της οποίας η ζωή απειλείται από αυτά τα παράξενα γεγονότα, ο Dylan πρέπει να λύσει το μυστήριο του 2:22 για να διατηρήσει μια αγάπη της οποίας η δεύτερη ευκαιρία έφτασε τελικά.

Παίζουν: Μίσιελ Χιούισμαν, Τερέσα Πάλμερ, Σαμ Ριντ.

*Open, Τετάρτη 8/4 στις 23:00

«Ο Ήρωας της Κόλασης» (2004) σε σκηνοθεσία Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Μια τελετή μαύρης μαγείας φέρνει στη γη τον δαίμονα Hellboy, γεννημένο στις φωτιές της κόλασης. Ο καλόκαρδος δόκτωρ Μπρουμ θα τον μεγαλώσει υπό την προστασία του, θα του μεταδώσει τις έντιμες ανθρώπινες αξίες του και θα τον εντάξει σε μια ομάδα ατόμων, απομονωμένων εξαιτίας των υπερφυσικών τους ικανοτήτων. Ο πύρινος ήρωας θα συμμαχήσει μαζί τους για να σώσουν την ανθρωπότητα από τις δυνάμεις του Σκότους… Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ.

Παίζουν: Ρον Πέρλμαν, Τζον Χαρτ, Ρούπερτ ‘Εβανς, Σέλμα Μπλερ.

*Mega Τετάρτη 8/4 στις 00:00