Παρέμβαση της αστυνομίας στον Σταυρό Καστοριάς σε πάρτι της νεολαίας

Χθες το βράδυ νέοι της Καστοριάς συνωστίζονταν στην περιοχή του Σταυρού, δίνοντας την εικόνα εορταστικής εκδήλωσης. Οι νέοι και οι νέες, όπως φαίνεται, ούτε τις μεταξύ τους αποστάσεις τήρησαν ούτε μέτρα προφύλαξης φαίνεται να είχαν πάρει.

Αστυνομική δύναμη παρενέβη αμέσως, απέκλεισαν την κυκλοφορία και έκαναν συστάσεις για αποστάσεις ασφαλείας και αποφυγή συνωστισμού. Επισημαίνουν δε ότι δεν παίζει ρόλο ότι οι χώροι είναι ανοιχτοί ….οι αποστάσεις είναι αυτές που πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα

Ξεκίνησαν λογομαχίες και άσχημοι χαρακτηρισμοί, φωνάζοντας οι νέοι στους αστυνομικούς “Καταστρέφεται την πόλη μας γελοίοι” .

Το τελευταίο καιρό στο Σταυρό έχει γίνει πόλος έλξης της νεολαίας και αυτό το γεγονός έχει δημιουργήθηκε μετά την άρση των μέτρων κατά του κορωναϊού και με την ευκαιρία των κλειστών μαγαζιών.

Έκαναν ένα σοβαρό λάθος σε βάρος της υγείας τους και σε βάρος της υγείας συγγενών και φίλων τους. Βρισκόμαστε στη μέση μιας φονικής πανδημίας και δεν γίνεται να συμπεριφερόμαστε σαν να μην υπάρχει, αγνοώντας τις συστάσεις των επιστημόνων.