Το #ΟlaΚala του Μουζενίδη διαδίδει ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός

To #OlaKala είναι μια σειρά από Live events που φιλοδοξούν να διαδώσουν με ξεκάθαρο μήνυμα σε όλον τον κόσμο, ότι η Ελλάδα παραμένει ασφαλής και κορυφαίος προορισμός για διακοπές.

Με καλεσμένους και παρουσιαστές από τον χώρο της γαστρονομίας, των γραμμάτων, των τεχνών αλλά και του τουρισμού, του αθλητισμού και της τηλεόρασης, τα #OlaKala lives θα μεταδίδονται από κάθε σημείο της Ελλάδας και μέσα από μικρά broadcasts θα καλούν τους χρήστες να ανακαλύψουν και να διασκεδάσουν με συντροφιά και φόντο την όμορφη χώρα μας.

Το #OlaKala ξεκίνησε μέσα από τον λογαριασμό @mouzenidis_travel στο Instagram πριν από λίγο καιρό και, μετά την αποδοχή που έλαβε από τους ρωσόφωνους χρήστες στους οποίους αρχικά στόχευσε, θα μεταδίδεται από την ερχόμενη εβδομάδα στα αγγλικά, μέσα από την επίσημη σελίδα του Ομίλου Μουζενίδη στο facebook.

«Συντονιζόμαστε» στη σελίδα Mouzenidis Group για να γίνουμε όλοι μια παρέα που με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση λέει στον υπόλοιπο κόσμο ότι και στις φετινές διακοπές στην Ελλάδα, Ola θα πάνε Kala!