Στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης – Θα συναντηθεί και με τη Μαρία Αντωνίου

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, με το πρόγραμμά του να είναι υπό διαμόρφωση.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί σίγουρα τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη άλλες συναντήσεις ή επισκέψεις.

Στα πρόσωπα με τα οποία αναμένεται να συναντηθεί ο κ. Μητσοτάκης περιλαμβάνονται κατά πληροφορίες η προϊσταμένη του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος.

Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, που θα οριστικοποιηθεί αύριο ή το Σάββατο αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως την προηγουμένη της επίσκεψής του.

Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο μετά την πανδημία να μεταβεί στη Θράκη για τους εορτασμούς της απελευθέρωσης, κάτι που τελικά αναβλήθηκε. Έτσι η επίσκεψη της Τρίτης θα είναι η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα μετά το lock down.

voria