Αρκουδάκι εγκλωβίστηκε στην Εγνατία Οδό – Επιχείρηση διάσωσης [video]

Το αρκουδάκι εγκλωβίστηκε για περίπου μία ώρα σε υπόγεια διάβαση της Εγνατίας Οδού – Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης από κλιμάκιο του Αρκτούρου.

Ένα μικρό αρκουδάκι που εγκλωβίστηκε για περίπου μία ώρα σε υπόγεια διάβαση της Εγνατίας Οδού και χωρίστηκε από τη μητέρα του που πέρασε από την απέναντι πλευρά του δρόμου ανέλαβε να διασώσει η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στο 20ο χλμ. Κοζάνης-Γρεβενών, ενώ με την παρουσία της αστυνομίας και της Εγνατίας Οδού η ΟΑΕ του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ πήρε το αρκουδάκι και το μετέφερε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά όπου επανενώθηκε με την μητέρα του.

Διάσωση μικρής αρκούδας στην Εγνατία Οδό

Διάσωση μικρής αρκούδας στην Εγνατία Οδό! Μόλις πριν από λίγα λεπτά η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κατάφερε να απεγκλωβίσει ένα μικρό αρκουδάκι που χωρίστηκε από την μητέρα του η οποία πέρασε από την απέναντι πλευρά του δρόμου χρησιμοποιώντας μία υπόγεια διάβαση, ενώ το ίδιο εγκλωβίστηκε για περίπου μία ώρα. Με την παρουσία της αστυνομίας και της Εγνατίας Οδού η ΟΑΕ του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ πήρε το αρκουδάκι και το μετέφερε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά όπου επανενώθηκε με την μητέρα του. Το περιστατικό έγινε στο 20ο χλμ. Κοζάνης-Γρεβενών.

Publiée par ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS sur Mardi 26 mai 2020