Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών στην Καστοριά

Σε συλλήψεις 8 ατόμων προχώρησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kastorianiestia, η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς ύστερα από την έρευνα που πραγματοποίησε το κλιμάκιο Εσωτερικών Υποθέσεων για την διερεύνηση σοβαρής υπόθεσης οικονομικού εγκλήματος στην Καστοριά που αφορούσε κύκλωμα εκβιαστών σε βάρος καταστηματαρχών της Καστοριάς.

Στο κύκλωμα εμπλέκονται σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στελέχη της ΔΟΥ, λογιστές και δικηγόροι υπεράνω πάσης υποψίας στην τοπική κοινωνία.

Αναμένονται ανακοινώσεις ίσως και εντός της ημέρας από την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος

Υπενθυµίζουµε ότι κλιμάκιο περίπου 15 ατόμων στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, βρέθηκε στη Καστοριά τις προηγούμενες μέρες και κάλεσε λογιστές, δημόσιους υπαλλήλους, μία γυναίκα από το Άργος Ορεστικό και άλλα πρόσωπα εκ των οποίων κάποιοι ήρθαν από περιοχές γειτονικές του νομού Καστοριάς.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διαδικασίες διενεργήθηκαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα και οι αρμόδιοι της διεύθυνσης των αδιάφθορων που κατέλαβαν γραφεία στο κτίριο της αστυνομίας Καστοριάς για μία μέρα περίπου, ήταν «πάγος» χωρίς να επιτρέψουν να διαρρεύσει ακόμη και το παραμικρό στοιχείο της ουσίας της υπόθεσης.