6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Με τον καιρό να βελτιώνεται όλο και περισσότερο, ίσως οι έξοδοι σου να πληθαίνουν. Αν δεν κανόνισες κάτι για σήμερα, μην ανησυχείς. Μπορείς πάντα να δεις μια από τις παρακάτω ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Ένας Ιππότης για τη Βασούλα» (1968) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Η Βασούλα είναι μια φτωχή κοπέλα, γραμματέας, συνοδός και αναγνώστρια της ιδιότροπης ηλικιωμένης κυρίας Κλειώς, που λατρεύει τα ιπποτικά μυθιστορήματα και ζει απομονωμένη στη βίλα της, μαζί με τον πιστό της υπηρέτη Αριστείδη. Μια μέρα, που η κυρία Κλειώ λείπει, η Βασούλα δέχεται την επίσκεψη της Πόπης και του αγαπημένου της Μήτσου, ενός φιλικού της ζευγαριού, που της ζητούν να τους φιλοξενήσει. Η ξαφνική επιστροφή της κυρίας της, αναγκάζει τη Βασούλα να συστήσει τον φίλο της Πόπης σαν άντρα της, που λείπει συχνά επειδή είναι ναυτικός. Όταν η κυρία Κλειώ πεθαίνει και αφήνει την περιουσία της στη Βασούλα, «σύζυγο Δημητρίου Μπεζεσταίνη», αρχίζουν και τα προβλήματα.

Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Φαίδων Γεωργίτσης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Μαρία Φωκά, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Χρόνης Εξαρχάκος, Μαρία Μπονέλλου, ΓΙώργος Μεσσάλας.

*Star, Κυριακή 7/6, στις 21:00

«Το Σμόκιν της Συμφοράς» (2002) σκηνοθεσία Κέβιν Ντόνοβαν

Ο Τζίμι Τονγκ είναι ένας συνηθισμένος οδηγός ταξί, μέχρι τη στιγμή που φορά κατά τύχη το Σμόκιν της Συμφοράς, ένα κοστούμι αξίας δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων με υπερφυσικές ιδιότητες, το οποίο τον μετατρέπει σε τολμηρό κατάσκοπο. Φορώντας το πολυτελές σμόκιν, μπαίνει μαζί με την όμορφη συνέταιρό του στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας.

Παίζουν: Τζάκι Τσάν, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Τζέισον Άιζακς, Ντέμπι Μαζάρ, Ντάνιελ Κας.

*ΣΚΑΪ, Κυριακή 7/6, στις 21:15

«Η Συμμορία των Δώδεκα» (2004) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Τρία χρόνια μετά, η Συμμορία των Έντεκα επανέρχεται ανανεωμένη και ενισχυμένη με ένα ακόμα μέλος, τη γοητευτική Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Οι δουλειές της συμμορίας «ανοίγουν» και η δράση της επεκτείνεται από το Παρίσι, τη Ρώμη και το Άμστερνταμ έως το Σικάγο, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες! Η Συμμορία οργανώνει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές ληστείες, ενώ έχει να αντιμετωπίσει τον διψασμένο για εκδίκηση Τέρι Μπένεντικτ, έναν δαιμόνιο ντεντέκτιβ της Γιούροπολ και έναν μυστηριώδη Γάλλο απατεώνα. Πώς θα τα καταφέρουν οι διάσημοι απατεώνες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να διοργανώσουν τη μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα;

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέισι Άφλεκ, Βενσάν Κασελ.

*Alpha, Κυριακή 7/6, στις 22:00

«Σημείο Υπεροχής» (2008) σκηνοθεσία  Πιτ Τράβις

Δύο μυστικοί πράκτορες βρίσκονται σε αποστολή προστασίας του Προέδρου των ΗΠΑ, στη διάσκεψη κορυφής για τον παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Ξαφνικά όμως γίνεται απόπειρα δολοφονίας κατά του Πλανητάρχη, αμέσως μετά την άφιξή του στην Ισπανία. Ακολουθεί χάος και οι ζωές διαφορετικών ανθρώπων συγκρούονται!

Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Μάθιου Φοξ, Φόρεστ Γουίτακερ, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ.

*ΣΚΑΪ, Κυριακή 7/6, στις 23:00

«Τρελές διακοπές σε τέσσερις τροχούς» (2006) σκηνοθεσία Barry Sonnenfeld

Ο Bob Munro και η δυσλειτουργική οικογένειά του νοικιάζουν ένα τροχόσπιτο για ένα οδικό ταξίδι στο Κολοράντο Rockies, όπου τελικά πρέπει να αντιμετωπίσουν μια παράξενη κοινότητα κατασκηνωτών.

Παίζουν: Robin Williams, Cheryl Hines, Kristin Chenoweth.

*Μακεδονία TV, Κυριακή 7/6, στις 23:00

«Οικογενειακή υπόθεση» (2017) σκηνοθεσία Πίτερ Ντε Λουίζ

Η Κλαίρ Ντάροου είναι μια δυναμική και ιδεαλίστρια δικηγόρος που αναλαμβάνει υποθέσεις χωρίς να λογαριάζει το οικονομικό όφελος. Το πάθος της για  δικαιοσύνη υπέρ των αδυνάτων της το καλλιέργησε ο πατέρας της δημιουργώντας  και το ομώνυμο δικηγορικό γραφείο. Με το θάνατο του πατέρα της αναλαμβάνει η ίδια τις τύχες του γραφείου, η μητέρα της όμως – δικηγόρος και αυτή με μεγάλες φιλοδοξίες  – την εγκατέλειψε προς αναζήτηση καλύτερης τύχης.  Ζει μόνη μαζί με την κόρη της Λουίζ στην οποία και προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει τις αρχές και τα πιστεύω της. H μητέρα της Ναόμι όμως επιστρέφει στο πατρικό της και έρχονται τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά της. Οι δύο τους ως διαφορετικοί χαρακτήρες βρίσκονται διαρκώς σε σύγκρουση για όλα τα θέματα , ακόμα και για αυτά  που σχετίζονται με την ανατροφή της κόρης της, Λουίζ. Όταν ένας φίλος της κατηγορείται για κλοπή σε ακριβό κοσμηματοπωλείο, αναλαμβάνει την υπόθεση και κάνει τα πάντα για να τον δικαιώσει. Το συστατικό επιτυχίας για να κερδίζει τις δίκες είναι απλό: Η αλήθεια. Θα αποτελέσει το όπλο της και για αυτήν την υπόθεση;

Παίζουν: Κίμπερλι Ουίλλιαμς-Πέισλι (Father of the bride), Γουέντι Μάλικ(Τhe Αmerican president), Τομ Κάβανο (Ed), Λίλα Φιτζέραλντ, Μπάρκλεϊ Χόουπ.

*Mega, Κυριακή 7/6, στις 00:20