6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Με τον καιρό να βελτιώνεται όλο και περισσότερο, ίσως οι έξοδοι σου να πληθαίνουν. Αν δεν κανόνισες κάτι για σήμερα, μην ανησυχείς. Μπορείς πάντα να δεις μια από τις παρακάτω ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Ο σπαγγοραμένος» (1967) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ο Λάμπρος, ένας συνετός αλλά ιδιαίτερα σφιχτοχέρης  νοικοκύρης, δώδεκα χρόνια παντρεμένος με τη Βέτα, αποφασίζει ένα βράδυ να το ρίξει έξω, παρασυρμένος από τον γλεντζέ συνέταιρό του, Γιώργο, που πρόκειται να βγει με την ελληνοβραζιλιάνα φιλενάδα του, Λίντα και την ελληνοαμερικανίδα φίλη της, Έβελιν. Όμως η Έβελιν, με την οποία κυριολεκτικά ξεφάντωσε, δεν ήταν παρά η Βαγγελίτσα, μια μακρινή εξαδέλφη της συζύγου του, που μόλις είχε έρθει από την Αμερική. Την επομένη, όταν τους επισκέπτεται η Έβελιν, αποκαλύπτεται η αλήθεια και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή της Βέτας, αρχής γενομένης με την απόκτηση μιας ακριβής γούνας από βιζόν!

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Τζένη Ρουσσέα, Κατερίνα Γιουλάκη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Μαρία Μπονέλλου, Νάσος Κεδράκας, Δήμητρα Ζέζα

*Star, Κυριακή 14/6, στις 21:00

«Norbit» (2007) σκηνοθεσία Μπράιαν Ρόμπινς

Ο καλοκάγαθος Νόρμπιτ είναι παντρεμένος με την… τεράστια στρίγγλα Ρασπιούσια. Όταν συναντά την πανέμορφη Κέιτ, με την οποία ήταν ερωτευμένος μικρός, θα μεταχειριστεί κάθε δυνατό τρόπο για να είναι μαζί της.

Παίζουν: Έντι Μέρφι, Θάντι Νιούτον, Τέρι Κρουζ, Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ.

*ΣΚΑΪ, Κυριακή 14/6, στις 21:15

«Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά» (2011) σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ

Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου δε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από την περιπέτεια. Όταν βρεθεί λοιπόν στο δρόμο του η Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του, καταλαβαίνει ότι σύντομα η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να μυρίζει μπαρούτι. Προς το παρόν, φυσικά, ο Τζακ δεν είναι σίγουρος αν η τυχαία(;) συνάντησή τους οφείλεται στην… μυθική γοητεία του ή στη σφοδρή επιθυμία της Αντζέλικα να ανακαλύψει την θρυλική “Πηγή της Αιώνιας Νεότητας”. Όταν όμως οι καταστάσεις τον φέρουν απέναντι από τον κουρσάρο Μαυρογένη, τον φόβο και τον τρόμο όλων των πειρατών, τότε πλέον δεν θα έχει καμιά αμφιβολία! Παρ όλα αυτά, ακόμα δυσκολεύεται να αποφασίσει ποιος από τους δύο είναι χειρότερος: ο διαβόητος και επικίνδυνος αρχιπειρατής ή η πανούργα, αλλά ακαταμάχητα σαγηνευτική, Αντζέλικα;

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Ίαν ΜακΣέιν, Κέβιν ΜακΝάλι, Κιθ Ρίτσαρντς.

*Alpha, Κυριακή 14/6, στις 22:10

«Jumanji» (1995) σκηνοθεσία Joe Johnston

Το 1969, ο μικρός Alan Parrish παγιδεύεται μέσα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, ενώ έπαιζε με τη φίλη του Sarah Whittle. 26 χρόνια αργότερα, δυο αδέλφια, η Judy και ο Peter, βρίσκουν το παιχνίδι, αρχίζουν να παίζουν και απελευθερώνουν, κατά λάθος, τον ενήλικα – πια – Alan. Μαζί θα εντοπίσουν τη Sarah και θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι για να επανορθώσουν και να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Παίζουν: Robin Williams, Kirsten Dunst, Bonnie Hunt, Jonathan Hyde, Bradley Pierce.

*Μακεδονία TV, Κυριακή 14/6, στις 23:00

«Η μελωδία του θανάτου» (2018) σκηνοθεσία Μελ Ντάμσκι

Μια απλή ερώτηση για νομικές συμβουλές μετατρέπεται στη μεγαλύτερη πρόκληση για την ΚλαίρΝτάροου. Όλα αυτά όταν ο καινούριος και όμορφος εισαγγελέας Μάιλς Στράσμπεργκ της συστήνει την ετεροθαλή αδερφή του, Φοίβη. Η Φοίβη είναι μια τραγουδίστρια μου μόλις ολοκλήρωσε τον πρώτο της δίσκο. Φοβάται όμως ότι ίσως έχει δώσει τα δικαιώματά του στον πρώην παραγωγό της ο οποίος με τη σειρά του την απειλεί ότι θα καταστρέψει τις ηχογραφήσεις. Όταν βρίσκουν τον παραγωγό νεκρό στο στούντιο του, τα στοιχεία που συλλέγει η αστυνομία οδηγούν στη σύλληψη της Φοίβης. Παρόλο που η Κλαίρ δεν έχει αναλάβει ξανά υπόθεση δολοφονίας, ο Μάιλς δεν εμπιστεύεται σε κανέναν άλλον την υπόθεση της πολυαγαπημένης του αδερφής, παρά μόνο σε εκείνη. Κλαίρ και Μάιλς συνεργάζονται στενά με σκοπό να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από το έγκλημα.

Παίζουν: Κίμπερλι Ουίλλιαμς – Πέισλι (Father of the bride), Γουέντι Μάλικ (Τhe Αmerican president), Τομ Κάβανο(Ed), Λίλα Φιτζέραλντ, Μπάρκλεϊ Χόουπ.

*Mega, Κυριακή 14/6, στις 00:20

«Jack and Jill» (2011) σκηνοθεσία Ντένις Ντάγκαν

Ο Τζακ είναι ένας δυναμικός διαφημιστής που ζει μια άνετη ζωή στο Λος Άντζελες, ενώ η δίδυμη αδελφή του, Τζιλ, μένει στο Μπρονξ. Κάθε χρόνο υπομένει την επίσκεψή της την Μέρα των Ευχαριστιών, όμως αυτή τη φορά η Τζιλ έχει σκοπό να μείνει για ένα μήνα. Εν τω μεταξύ, η διαφημιστική εταιρία του Τζακ πρέπει οπωσδήποτε να κλείσει τον Αλ Πατσίνο για μια διαφημιστική καμπάνια, όμως ο διάσημος ηθοποιός πάσχει από νευρικό κλονισμό και έχει αρχίσει να συγχέει την πραγματικότητα με τους ρόλους που έχει υποδυθεί στο παρελθόν. Εντελώς τυχαία ο Πατσίνο συναντά τον Τζακ μαζί με την αδελφή του και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτή. Η Τζιλ όμως δεν ανταποκρίνεται και ο Τζακ προσπαθεί ιδιοτελώς να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον ερωτοχτυπημένο ηθοποιό, προκειμένου φυσικά να τον κλείσει για το διαφημιστικό.

Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Αλ Πατσίνο, Κέιτι Χολμς, Ντέινα Κάρβεϊ.

*ΣΚΑΪ, Κυριακή 14/6, στις 00:30