Διαδικτυακός αγώνας δρόμου για την ενίσχυση των νοσοκομείων

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Καστοριάς σας ενημερώνει ότι το κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική  Εταιρία «Αναγέννηση και Πρόοδος, διοργανώνουν τον διαδικτυακό αγώνα δρόμου Virtual SNF Run, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture. O αγώνας δρόμου SNF Run, ο οποίος φέτος διοργανώνεται για 5η χρονιά, διεξάγεται κατά τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας (23 Ιουνίου), σε μια διαδρομή που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), αποτελώντας πλέον ένα θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Αυτό το καλοκαίρι ωστόσο, ο αγώνας προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες, διατηρώντας πάντα τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, και θα διοργανωθεί διαδικτυακά (15 – 21 Ιουνίου), προσκαλώντας όλους τους πολίτες, όπου και αν βρίσκονται, να τρέξουν, για να ενισχύσουν οικονομικά τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, όσοι δρομείς το επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν να υποστηρίξουν το τοπικό νοσοκομείο της περιοχής τους από τη σχετική λίστα που θα είναι διαθέσιμη κατά τη φόρμα εγγραφής. Με την επιπλέον συνεισφορά του ΙΣΝ, το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από όσους υποστηρίξουν προαιρετικά, θα τριπλασιαστεί, και θα διατεθεί στα νοσοκομεία, μεγαλώνοντας με αυτό τον τρόπο το δώρο που οι ίδιοι οι δρομείς θα έχουν προσφέρει.

Σύμφωνα με την επιστολή του Ιδρύματος, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της προσφοράς και του έργου του Νοσοκομείου μας, το Γ.Ν.Καστοριάς έχει επιλεγεί ανάμεσα στα νοσοκομεία που θα συμμετάσχουν στον φετινό Virtual SNF Run.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία για τη διαδικασία εγγραφής και δωρεάς μέσω online εφαρμογής που αφορούν στο Virtual SNF Run (ΕΔΩ) και ταυτόχρονα να λάβετε όποια πληροφορία επιθυμείτε στο  HYPERLINK “mailto:info@randp.gr” info@randp.gr.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ