Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του 47χρονου ψευτογιατρού

Ο 47χρονος Νικόλαος Κοντοστάθης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Στη δημοσιότητα έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η αστυνομία τα στοιχεία του 47χρονου ψευτογιατρού ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Πρόκειται για τον Νίκο Κοντοστάθη, ο οποίος κατηγορείται για την εξαπάτηση τουλάχιστον 45 ανθρώπων.

Ο Κοντοστάθης κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος

anthrwpoktonia1

anthrwpoktonia2

anthrwpoktonia3

Ο 47χρονος Νικόλαος Κοντοστάθης, ή «Νικόλας Κόντος», ή «κύριος Νικολάου», ο οποίος άλλαξε πολλές φορές ταυτότητα, προσωπικότητα και ζωή. Από το 2015 μεταμορφώθηκε σε διεθνούς φήμης γιατρό που πέρασε από το Βατικανό, σπούδασε στην Αμερική και ανέπτυξε ερευνητικό έργο στο μεγαλύτερο ινστιτούτο της Ελβετίας.

Ο «απατεώνας με τα χίλια πρόσωπα» έπεσε τελικά στα χέρια της Αστυνομίας από ένα λάθος που έκανε, δηλαδή να πληρώσει με επιταγή τα δίδακτρα του σχολείου των παιδιών του, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι είναι αυτός που φέρει την ευθύνη για τον θάνατο τριών ανθρώπων, ανάμεσά τους, μάλιστα, δύο παιδιά, οι οποίοι δέχθηκαν τις εναλλακτικές του θεραπείες με παράγωγα κάνναβης και μαντζούνια από το Πήλιο, και δυστυχώς τελικά «έφυγαν» από τη ζωή λίγους μήνες αργότερα χτυπημένοι από την επάρατη νόσο.