6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Μια ακόμα Κυριακή έρχεται στο τέλος της. Αν την αξιοποίησες με τον σωστό τρόπο, αυτή την στιγμή θα είσαι κουρασμένος. Γι΄αυτό σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου για να χαλαρώσεις.

«Ακάλυπτος» (2013) σκηνοθεσία Χρήστος Δήμας

Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει ρίξει το ηθικό σε όλους τους Έλληνες, αλλά όχι και στον «Ακάλυπτο» Ανδρέα, που θεωρεί ότι η κρίση φέρνει νέες ευκαιρίες για καινούργιες μπίζνες! Πάντα άνετος και αραχτός με δεκάδες ανοικτές σαμπάνιες και αγκαλιά με τα ομορφότερα «εργαλεία», θα πείσει τον σεΐχη του Abu Dhabi ότι θα του πουλήσει την Ακρόπολη για να μετατραπεί στο καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης και στους Γερμανούς τα ελληνικά νησιά για να τα μετατρέψουν σε τουριστικά θέρετρα. Τι και αν πρέπει να μπλέξει με την εκκλησία, την αστυνομία, την πολεοδομία και το Δ.Ν.Τ.; Για έναν ακάλυπτο, όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μικρές λεπτομέρειες!

Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Κώστας Βουτσάς, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Αθηνά Μαξίμου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Θεωνά, Αντώνης Λουδάρος, Θανάσης Βισκαδουράκης.

*Star, Κυριακή 28/6 στις 21:00

«Million Dollar Baby» (2004) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ

Ο Φράνκι είναι ένας πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, ο οποίος έχει τώρα το δικό του γυμναστήριο για να προπονεί επίδοξους πυγμάχους. Παρά το σκληροτράχηλο παρουσιαστικό του, στην πραγματικότητα κρύβει πολλές ευαισθησίες αλλά φοβάται να τις δείξει γιατί η ζωή τον έχει πληγώσει βαθιά. Όλα θα αλλάξουν την ημέρα που θα μπει στο γυμναστήριό του η Μάγκι, μια τριαντάχρονη σερβιτόρα με δύσκολο παρελθόν αλλά γεμάτη θέληση και αποφασιστικότητα. Ο Φράνκι επιμένει πως δεν προπονεί γυναίκες, όμως η Μάγκι με την επιμονή της θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι που θα μάθει και στους δύο πολύ περισσότερα απ ό,τι μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.  

Παίζουν: Χίλαρι Σουόνκ, Κλιντ Ίστγουντ, Μόργκαν Φρίμαν.

*ΣΚΑΙ, Κυριακή 28/6 στις 21:00

«Iron Man 2» (2010) σκηνοθεσία Τζον Φαβρό

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του υπερ-ήρωα με την εντυπωσιακή στολή, όλοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον Τόνι Σταρκ. Ωστόσο, δεν πρόκειται πάντα από αγνό ενδιαφέρον. Κάποιοι θέλουν να τον πλησιάσουν για τον πλούτο και τη δύναμή του, ενώ άνθρωποι της κυβέρνησης θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνολογία του προς όφελος της πολεμικής βιομηχανίας. Ο Τόνι Σταρκ ξέρει φυσικά να προφυλάσσει καλά τον εαυτό του, αλλά και τα πολύτιμα μυστικά του από κάθε επίδοξο απατεώνα ή εγκληματία. Διότι εκτός από… σιδερένια θέληση έχει στο πλάι του και την πολύτιμη σύμβουλό του, Πέπερ Ποτς. Τι θα μπορέσει να κάνει όμως, όταν στο προσκήνιο κάνει την εμφάνισή του ο Ίβαν Βάνκο, ο πιο θανάσιμος εχθρός του από το παρελθόν;

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σαμ Ρόκγουελ, Μίκυ Ρουρκ, Σάμιουελ Τζάκσον.

*Alpha, Κυριακή 28/6 στις 22:30

«Amore Mio» (2015) σκηνοθεσία Χρήστος Δήμας

Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς, μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.

Παίζουν: Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάκης Σπυριδάκης, Πάνος Μουζουράκης, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρος Γιάννου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Χρανιώτης.

*Star, Κυριακή 28/6 στις 23:15

«Φιλιά Που Σκοτώνουν» (1997) σκηνοθεσία Γκάρι Φλέντερ

Ο αστυνομικός ντετέκτιβ Άλεξ Κρος ταξιδεύει στη Βόρεια Καρολίνα αποφασισμένος να δώσει λύση στην ξαφνική εξαφάνιση της ανιψιάς του, Ναόμι. Στις έρευνές του, βρίσκει βοήθεια από τη νεαρή Κέιτ Μακτίρναν, πρώην θύμα απαγωγής. Ένα ανελέητο κυνηγητό ξεκινά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του απαγωγέα, που έχει το ψευδώνυμο «Καζανόβας».

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Άσλεϊ Τζουντ, Μπιλ Ναν, Μπράιαν Κοξ.

*ΣΚΑΪ, Κυριακή 28/6 στις 23:45

«Θανάσιμες συμπτώσεις» (2018) σκηνοθεσία Τέρι Ίνγκραμ

Η Μπίλι Μπλέσινγκς είναι μια αγαπημένη σεφ, ιδιοκτήτρια εστιατορίου και παρουσιάστρια ενός πρωινού σόου μαγειρικής. Ξαφνικά όλα αυτά αλλάζουν όταν το όνομα της βρίσκεται νούμερο ένα στη λίστα με τους ύποπτους σε μια υπόθεση δολοφονίας καθώς κάποιος από την παραγωγή στο κανάλι πεθαίνει από δηλητηρίαση. Όταν ο επικεφαλής σεφ του εστιατορίου της Μπίλι συλλαμβάνεται ως ύποπτος, η Μπίλι παίρνει την υπόθεση στα χέρια της αποφασίζοντας να διαλευκάνει το μυστήριο που έχει ενοχοποιήσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της. Τελικά θα δικαιωθεί;

Παίζουν: Χόλι Ρόμπινσον Πιτ, Ρικ Φοξ.

*Mega, Κυριακή 28/6 στις 00:30