Καστοριανός θύμα του ψευτογιατρού – Του πήρε 5.000 ευρώ

Κατάθεση στην Ασφάλεια του Βόλου θα δώσει ένας κάτοικος της Καστοριάς που έχασε τη σύζυγό του από καρκίνο. Το ζευγάρι ζητούσε βοήθεια από τον Θεό για να σωθεί η νεαρή γυναίκα που έπασχε από καρκίνο και «πιάστηκε» στα δίχτυα του Κόντου που γνώρισε στο Μοναστήρι των Ταξιαρχών.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, η γυναίκα που έφυγε από τη ζωή στα 48 της χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί μια δεκαετία από την ασθένεια και επισκεπτόταν συχνά το Μοναστήρι των Ταξιαρχών όπου γνώρισε τον «θαυματοποιό», πριν δυόμιση χρόνια.

Ο σύζυγος της γυναίκας (που έφυγε από τη ζωή το 2019) επικοινώνησε με την πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών του Νομού Μαγνησίας κ. Ιωάννου και εξιστόρησε τη μεγάλη περιπέτεια που έζησαν. Ένα ολόκληρο βράδυ συνομιλούσαν μαζί με τον ψευτογιατρό μετά τη γνωριμία τους και σύμφωνα με την καταγγελία, τους πρότεινε να υποβάλει σε εγχείρηση τη γυναίκα , αλλά τελικά «επιλέχθηκε» η θεραπεία με τα… μαντζούνια για την οποία πλήρωσαν 5.000 ευρώ , τα οποία δανείστηκαν. Η νέα γυναίκα διέκοψε τη θεραπεία της και λάμβανε σπιρουλίνα, μουρουνέλαιο και μελισόχορτο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο σύμφωνα με τις συμβουλές του Κόντου. Όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε άρχισε ξανά χημειοθεραπείες αλλά μετά από δύο συνεδρίες έφυγε από τη ζωή.

«Είναι η πρώτη καταγγελία που δεχτήκαμε στη Μαγνησία και ο άνθρωπος θα έρθει να καταθέσει στην Ασφάλεια. Ήταν ένα ζευγάρι που ζητούσε στον Θεό δύναμη για να αντιμετωπίσει τη δεκάχρονη περιπέτειά του», είπε η κ. Ιωάννου στη «Θ».

e-thessalia