6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Μετά από μια καυτή και κουραστική μέρα, άραξε στον καναπέ σου και απόλαυσε μια από τις παρακάτω ταινίες.

«Αόρατος Εχθρός» (2015) σκηνοθεσία Γκάβιν Χουντ 

Μια πολυεθνική επιχείρηση των νατοϊκών δυνάμεων με drones, της οποίας ηγείται μια Βρετανίδα συνταγματάρχης, αναγνωρίζει στο Ναϊρόμπι τρεις καταζητούμενους, έτοιμους για τρομοκρατικό χτύπημα. Ενώ όμως όλα είναι έτοιμα για το βομβαρδισμό τους, η είσοδος ενός μικρού κοριτσιού στη ζώνη πυρός αλλάζει δραματικά τα δεδομένα.

Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Άαρον Πολ, Άλαν Ρίκμαν.

*Open, Τετάρτη 1/7, στις 21:00

«Η Μούμια» (2017) σκηνοθεσία Άλεξ Κούρτζμαν

Ο Νικ Μόρτον, ένας στρατιώτης, αναλαμβάνει να συνοδέψει σε μια αποστολή στο Ιράκ την αρχαιολόγο Τζένι Χάλσεϊ. Τυχαία ανακαλύπτουν τη σαρκοφάγο της αρχαίας πριγκίπισσας της Αιγύπτου, Αχμανέτ. Η Αχμανέτ ξυπνάει από τον λήθαργό της και μαζί της ξυπνάει ένα πρωτόγνωρο μίσος και δίψα για εκδίκηση, πέρα από την ανθρώπινη φαντασία.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Ράσελ Κρόου, Άναμπελ Γουάλις, Σοφία Μπουτέλα.

*Star, Τετάρτη 1/7, στις 22:00

«Ανατριχίλες» (2015) σκηνοθεσία Ρόμπερτ Λέτερμαν

Η ζωή του νεαρού Ζακ Κούπερ αναστατώνεται μετά τη μετακόμιση από τη μεγαλούπολη σε μία κωμόπολη, αλλά η γνωριμία του με την όμορφη γειτόνισσα του Χάνα θα του δώσει φτερά. Μόνο που όπως αποκαλύπτεται πατέρας της Χάνα είναι ο μυστηριώδης Ρ. Λ. Στάιν, διάσημος συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς βιβλίων «Ανατριχίλες». Πρόκειται για έναν αινιγματικό καλλιτέχνη, έρμαιο της φαντασίας του, καθώς τα τέρατα που περιγράφει στα βιβλία του είναι αληθινά και ο ίδιος προστατεύει τους αναγνώστες του κρατώντας τα «κλειδωμένα» μέσα στα βιβλία του. Όταν ο Ζακ κατά λάθος τα απελευθερώνει, θα πρέπει με τη βοήθεια του Στάιν και της Χάνα να τα ξαναστείλει πίσω στις σελίδες απ όπου ξεπήδησαν.

Παίζουν: Τζακ Μπλακ, Οντέγια Ρας, Έιμι Ράιαν, Χάλστον Γκέιτζ, Έλλα Γουόλστεντ.

*ΣΚΑΪ, Τετάρτη 1/7, στις 22:00

«Καρδιά Βουνό» (2015) σκηνοθεσία Νταγκούρ Κάρι

Ο καλόκαρδος γίγαντας Φούσι έχει πια πατήσει για τα καλά τα σαράντα και ακόμα δεν έχει το κουράγιο να ενηλικιωθεί καθώς ζει ακόμη στο πατρικό του μαζί με τη μητέρα του. Κινείται σχεδόν σαν υπνωτισμένος μέσα στην καθημερινότητα όπου η ρουτίνα κυριαρχεί. Όταν μια γυναίκα γεμάτη ζωντάνια, ένα τραγούδι της Ντόλι Πάρτον και ένα οκτάχρονο κοριτσάκι εμφανιστούν αναπάντεχα στη ζωή του, θα αναγκαστεί να ρισκάρει και να ζήσει όσα του προσφέρει η ζωή.

Παίζουν: Γκούναρ Γιόνσον, Ίλμουρ Κριστγιάνσντοτιρ, Σίγκουριον Κιάρτανσον.

*ΕΡΤ3, Τετάρτη 1/7, στις 22:00

«Momentum» (2015) σκηνοθεσία Στίβεν Καμπανέλι

Η Άλεξ, μια μυστηριώδης γυναίκα με παρελθόν σε μεγάλες κλοπές, πείθεται από τον πρώην συνεργάτη της να αναλάβει μια τολμηρή τελευταία αποστολή. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσει ότι η κλοπή διαμαντιών που της ανέθεσαν είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου.

Παίζουν: Όλγκα Κουριλένκο, Τζέιμς Πιουρφόι, Μόργκαν Φρίμαν.

*Open, Τετάρτη 1/7, στις 23:00

«Άφθαρτος» (2000) σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σιδηροδρομικό ατύχημα που θα αφήσει πίσω του 131 άψυχα σώματα, ο Ντέιβιντ Νταν, ένα απλός οικογενειάρχης και φύλακας ασφαλείας, θα είναι και ο μοναδικός επιζών. Όταν στην πορεία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το παραπάνω γεγονός δεν είναι το μόνο από τα τόσα παράξενα που του συμβαίνουν τελευταία, θα συναντήσει τυχαία τον Ιλάιζα Πρινς, έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα και ειδήμονα σε ιστορίες κόμιξ, που θα επιχειρήσει να ρίξει φως στις ανεξήγητες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω του.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ρόμπιν Ράιτ.

*Alpha, Τετάρτη 1/7, στις 23:50