6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Το βράδυ του Σαββάτου όμορφες κινηματογραφικές επιλογές σε περιμένουν στη μικρή σου οθόνη αν αποφασίσεις να μείνεις στο σπίτι! Εμείς έχουμε επιλέξει και σου προτείνουμε έξι ταινίες που μπορείς να απολαύσεις σήμερα στην τηλεόραση σου για ένα μαγικό βράδυ Σαββάτου:

«Ισπαγγλικά» (2004) σκηνοθεσία Τζέιμς Λ. Μπρουκς

Ο Τζον Κλάσκι είναι πετυχημένος σεφ και έχει εξασφαλίσει στην οικογένειά του μια πλούσια ζωή, ένα εξοχικό στο Μαλιμπού, αλλά και μια πανέμορφη οικονόμο, την Φλορ, που έχει μεταναστεύσει από το Μεξικό με την κόρη της. Σταδιακά, όμως, η Φλορ ανακαλύπτει ότι η ζωή σε μια νέα χώρα είναι «επικίνδυνη»… ειδικά δίπλα σε μια πλούσια και εκκεντρική αμερικανική οικογένεια!

Παίζουν: Άνταμ  Σάντλερ, Τία Λιόνι, Παθ Βέγκα.

*Mega, Σάββατο 11/7, στις 20:50

«Εννιά Ζωές» (2016) σκηνοθεσία Μπάρι Σόνενφελντ

Ο Τομ Μπραντ είναι ένας υπερ-επιτυχημένος μεγιστάνας του επιχειρηματικού κόσμου, που όμως έχει απομακρυνθεί από την κόρη του, Ρεμπέκα, και τη σύζυγό του, Λάρα. Ενώ κατευθύνεται καθυστερημένος στο σπίτι του για  το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, ο Τομ σταματά σε ένα μυστηριώδες pet shop για να της πάρει ένα δώρο της τελευταίας στιγμής, μια γάτα. Ο Τομ όμως παθαίνει ένα ατύχημα και ξυπνάει εγκλωβισμένος στο σώμα της γάτας. Ο ιδιοκτήτης του pet shop τού εξηγεί ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του μέσα σε μία εβδομάδα, ειδάλλως θα παραμείνει γάτα για πάντα!

Παίζουν: Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κρίστοφερ Γουόκεν.

*Star, Σάββατο 11/7, στις 21:00

«Σύζυγος Κατά Λάθος» (2008) σκηνοθεσία Γκρίφιν Νταν

Η Δρ. Eμα Λόιντ, σταρ του ραδιοφώνου και εξπέρ στις ερωτικές συμβουλές, και ο εκδότης – αρραβωνιαστικός της Μάικλ, θεωρούν ότι το να βγάλουν άδεια γάμου στη Νέα Υόρκη είναι μια απλή υπόθεση. Μια επίσκεψη στην αίθουσα τελετών του δημαρχείου και σε 5 λεπτά είσαι παντρεμένος. H τελειομανής Eμα, η οποία θεωρεί πως για όλα υπάρχει λύση, συμβουλεύει μια φανατική της ακροάτρια να διαλύσει οριστικά τη σχέση της με τον πυροσβέστη Πάτρικ Σάλιβαν. Εξαιτίας των συμβουλών της Έμα, ο Πάτρικ χάνει για πάντα τον έρωτα της ζωής του! Και όπως είναι φυσικό θέλει να πάρει εκδίκηση! Όταν διαβάζει στην εφημερίδα για τον επικείμενο γάμο της Δρ. Λόιντ, καταστρώνει το τέλειο σχέδιο. Ο οργισμένος πυροσβέστης της Νέας Υόρκης – μία ιδιοφυΐα στους υπολογιστές – «τρυπώνει» στα ηλεκτρονικά αρχεία του δημαρχείου και η εκδίκηση είναι πια γεγονός! Η Eμα δεν μπορεί να παντρευτεί τον Μάικλ επειδή είναι ήδη παντρεμένη με τον…Πάτρικ!

Παίζουν: Ούμα Θέρμαν, Κόλιν Φερθ, Τζέφρεϊ Ντιν Μόργκαν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Σαμ Σέπαρντ.

*Aplha, Σάββατο 11/7, στις 22:10

«Wolf» (1994) σκηνοθεσία Μάικ Νίκολς

Ένας μεσόκοπος διευθυντής εκδόσεων δαγκώνεται από λύκο. Σύντομα νιώθει ότι αρχίζει και ο ίδιος να μεταμορφώνεται σε ζώο. Πρόκειται για κατάρα ή για χάρισμα;

Παίζουν: Τζακ Νίκολσον, Μισέλ Φάιφερ, Τζέιμς Σπέιντερ.

*Ant1, Σάββατο 11/7, στις 22:45

«November criminals» (2017) σκηνοθεσία Σάσα Τζερβάσι

Το βιβλίο November Criminals του Sam Munson (2010), μεταφέρεται στον κινηματογράφο από τον σκηνοθέτη Sacha Gervasi (σκηνοθέτης του Hitchcock με τον  Anthony Hopkins) και τον σεναριογράφο Steven Knigth. Μετά τον μυστηριώδη θάνατο ενός αφροαμερικανού συμφοιτητή τους, ο Άντισον και η Φοίβη ερευνούν κάθε σπιθαμή της Ουάσιγκτον για να βρουν τον δολοφόνο του. Καθώς «σκάβουν» βαθύτερα, αποκαλύπτουν έναν επικίνδυνο κόσμο διαφθοράς και ψεμάτων, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο έρωτας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους θα τους βοηθήσει ή θα δημιουργήσει προβλήματα;

Παίζουν:Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Άνσελ  Έλγκορτ, Κάθριν Κίνερ, Ντέιβιντ Στράθερν.

*Mega, Σάββατο 11/7, στις 23:30

«Σκυλομπερδέματα» (2002) σκηνοθεσία Μπράιαν Λέβαντ

Ένας μαύρος οδοντογιατρός από το Μαϊάμι έρχεται στην Αλάσκα για να παραλάβει μια κληρονομιά που δεν είναι άλλη από 7 καθαρόαιμα χάσκι, εκπαιδευμένα να οδηγούν έλκηθρα. Αναζητώντας τον αληθινό του πατέρα, θα συγκρουστεί με τον Θάντερ Τζακ, έναν άξεστο ορεσίβιο, που ενδιαφέρεται μόνο να αγοράσει τους σκύλους.

Παίζουν: Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, Τζέιμς Κόμπερν, Σίσκο.

*Alpha, Σάββατο 11/7, στις 00:10